Eltener Fahrradprofi
Flyer Erkend DealerReviews_by_listen360_small

Garantie

Als een product niet naar behoren werkt of kapot is, kunt u het naar onze winkel brengen. De wettelijke garantietermijn van e-bikes is 2 jaar.

De randvoorwaarden en goedkeuring voor de garantie worden echter niet door ons bepaald, maar door onze leveranciers. Betreft het bijvoorbeeld een kapotte Shimano naaf, dan sturen wij het product op naar Shimano. De leverancier keurt een garantie goed of af. Wij nemen vervolgens contact met u op om het af te wikkelen. Is de garantie afgekeurd, dan zoeken we graag met u naar een andere mogelijkheid om het probleem op te lossen.

Garantie Flyer e-bikes
Heeft u aanhoudend problemen met uw Flyer elektrische fiets? Flyer biedt een uitgebreide garantie. Op de Flyer-technologie zoals de  Panasonic motor, motorbesturing en het Flyer display geeft Flyer vijf jaar garantie. Slijtagedelen zoals de Panasonic accu, versnellingsnaaf, ketting en kettingbladen, Marathon fietsbanden en remsystemen vallen onder de reguliere garantietermijn van 2 jaar.

Let wel: Flyer garandeert alleen de werking van de accu en niet de capaciteit. Elke batterij verliest immers capaciteit, ook als hij niet gebruikt wordt! Ook op het Bosch systeem (zoals bij de Flyer B-Serie) geeft Flyer 2 jaar garantie.

Problemen met uw elektrische fiets buiten de garantietermijn

De wettelijke garantietermijn bedraagt, tenzij anders aangegeven, 2 jaar na de aankoopdatum. Heeft u na de garantietermijn problemen met een product, dan kunt u uiteraard alsnog contact met ons opnemen. Wij nemen dan direct contact op met de leverancier en bekijken de mogelijkheden voor een oplossing.

E-bikes en s-pedelecs kopen bij Eltener Fahrradprofi

Flyer E-bikes

E-bikes zijn populaire vervoersmiddelen. En dat is niet zonder reden, want met een elektrische fiets kunt u comfortabel fietsen en lichter trappen. Steeds meer mensen ruilen hun gewone fiets in voor een e-bike. Bij Eltener Fahrradprofi kunt u kiezen uit verschillende elektrische fietsen. In ons assortiment vindt u vooral e-bikes van het Zwitserse merk Flyer, Hoogwaardige kwaliteit e-bikes met optimale stabiliteit en duurzaamheid. Luxe en comfort om vele kilometers mee te maken zonder een grote inspanning te hoeven leveren.

Winora e-bikes

De elektrische fietsen van Winora zijn vooral in Duitsland erg populair. Samen met de merken Sinus en Haibike staat Winora bekend om  de betrouwbare e-bikes. Sinus e-bikes zijn zeer degelijk en stabiel. Winona en Haibike vertegenwoordigen de meer sportieve pedelecs. De zeer comfortabele e-bikes liggen prettig op de weg en bieden optimale ondersteuning door middel van een krachtige motor en duurzame accu. Met een elektrische fiets van Winora, Sinus of Haibike zit je dus altijd goed!

Eltener Fahrradprofi

Fietsen is plezier beleven en draagt tegelijkertijd bij aan uw gezondheid. Het doel van Eltener Fahrradprofi is om u dat fietsplezier volledig en veilig te laten ervaren. Daarom geven wij u passend advies vanuit onze kennis van techniek en trends. We kennen de voor- en nadelen van de diverse merken en type (elektrische) fietsen en bekijken, samen met u, welke fiets het beste bij uw wensen past. In onze winkel en werkplaats werken uitsluitend vakmensen met een passie voor tweewielers.

Persoonlijke service

Bij het kopen van een e-bike of sportfiets is persoonlijke service en goede voorlichting van belang. Onze medewerkers werken niet met targets en hebben dus alle tijd en aandacht voor u. Wij leggen daarbij de focus op de behoefte van de bezoeker. Onze klanten zochten onder meer op: