Eltener Fahrradprofi
Flyer Erkend DealerReviews_by_listen360_small

Flyer e-bikes

Flyer e-bikes worden beschouwd als één van de beste elektrische fietsen ter wereld. De maker van het merk, het Zwitserse bedrijf Biketec, is al sinds 1995 de specialist op het gebied van elektrische fietsen. In de bergachtige omgeving in Zwitserland is er veel behoefte aan een fiets waarmee men moeiteloos de steile helling op kan rijden. Op deze manier is de Flyer helemaal ontwikkeld om aan de zwaarste eisen te voldoen. De fietsen zijn exclusief uitgerust met de nieuwste techniek. Dit resulteert in probleemloze fietsen die zeer duurzaam zijn, licht in gewicht en heel comfortabel. Uiteraard heeft Eltener Fahrradprofi dit merk in haar assortiment. Bezoekt u onze winkel in Elten om inspiratie op te doen. Wij helpen u graag bij de aankoop van de beste Flyer e-bikes.

Uw voordelen bij Eltener Fahrradprofi

Bij Eltener Fahrradprofi kunt u terecht voor de mooiste e-bikes en sportfietsen. Lees hier uw voordelen:

  • Persoonlijk advies op maat
  • Thuisbezorgservice
  • Gratis rijklaar maken
  • Kosteloze eerste inspectie

De beste Flyer e-bikes koopt u bij Eltener Fahrradprofi

Een Flyer e-bike is stabiel, betrouwbaar en duurzaam. Wanneer u voor dit type fiets kiest, bent u verzekerd van kwaliteit en service. Flyer biedt maar liefst 5 jaar garantie op de motor en technologie. Daarnaast heeft u 10 jaar garantie op het frame. Eltener Fahrradprofi is één van de grootste Flyer dealers van Europe. We werken al jaren samen met het Zwitserse topmerk. Vooral de Flyer T-Serie en C-serie zijn terugkerende bestsellers. Het merk heeft een robuust frame, een centraal gemonteerde Panasonic accu en de Panasonic middenmotor, aangedreven over slechts één tandwiel. Dit in combinatie met een uitgebreide garantie en een directe service, maakt het dat de samenwerking zo sterk is.

Ik koop mijn Flyer e-bike bij de specialist

Koop nu uw Flyer e-bike bij Eltener Fahrradprofi. Wij staan in direct contact met de leverancier en zijn dus niet afhankelijk van een importeur. Hierdoor kunnen wij een uitgebreide service bieden. In onze winkel en werkplaats werken uitsluitend vakmensen met een passie voor tweewielers. Wij staan graag voor u klaar.

E-bikes en s-pedelecs kopen bij Eltener Fahrradprofi

Flyer E-bikes

E-bikes zijn populaire vervoersmiddelen. En dat is niet zonder reden, want met een elektrische fiets kunt u comfortabel fietsen en lichter trappen. Steeds meer mensen ruilen hun gewone fiets in voor een e-bike. Bij Eltener Fahrradprofi kunt u kiezen uit verschillende elektrische fietsen. In ons assortiment vindt u vooral e-bikes van het Zwitserse merk Flyer, Hoogwaardige kwaliteit e-bikes met optimale stabiliteit en duurzaamheid. Luxe en comfort om vele kilometers mee te maken zonder een grote inspanning te hoeven leveren.

Winora e-bikes

De elektrische fietsen van Winora zijn vooral in Duitsland erg populair. Samen met de merken Sinus en Haibike staat Winora bekend om  de betrouwbare e-bikes. Sinus e-bikes zijn zeer degelijk en stabiel. Winona en Haibike vertegenwoordigen de meer sportieve pedelecs. De zeer comfortabele e-bikes liggen prettig op de weg en bieden optimale ondersteuning door middel van een krachtige motor en duurzame accu. Met een elektrische fiets van Winora, Sinus of Haibike zit je dus altijd goed!

Eltener Fahrradprofi

Fietsen is plezier beleven en draagt tegelijkertijd bij aan uw gezondheid. Het doel van Eltener Fahrradprofi is om u dat fietsplezier volledig en veilig te laten ervaren. Daarom geven wij u passend advies vanuit onze kennis van techniek en trends. We kennen de voor- en nadelen van de diverse merken en type (elektrische) fietsen en bekijken, samen met u, welke fiets het beste bij uw wensen past. In onze winkel en werkplaats werken uitsluitend vakmensen met een passie voor tweewielers.

Persoonlijke service

Bij het kopen van een e-bike of sportfiets is persoonlijke service en goede voorlichting van belang. Onze medewerkers werken niet met targets en hebben dus alle tijd en aandacht voor u. Wij leggen daarbij de focus op de behoefte van de bezoeker. Onze klanten zochten onder meer op: