Eltener Fahrradprofi
Flyer Erkend DealerReviews_by_listen360_small

Contact

Heeft u nog vragen over onze e-bikes, sportfietsen en accessoires? Of wilt u graag een afspraak bij ons maken? Vult u dan het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uiteraard kunt u ook onze winkel in Elten bezoeken. Wij bevinden ons zo’n twee kilometer over de grens, op een kwartier rijden van Arnhem. We staan vijf dagen per week voor u klaar.

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag – Vrijdag: 9.00 – 18.00 uur
Zaterdag: 9.00 – 16.00 uur
Zondag: gesloten

Adres

Eltener Fahrradprofi GbR
Groenlandstraße 31a
46446 Emmerich am Rhein

Telefoon: +49 2828 902111
E-mail: info@eltenerfahrradprofi.de

Bank: Sparkasse Rhein-Maas
IBAN: DE07 3245 0000 0000 112359
BIC/SWIFT: WELADED1KLE

USt-ID: DE365816310


  Hier vindt u ons

  De Eltener Fahrradprofi bevindt zich zo’n twee kilometer over de grens. Volg de A12 Arnhem – Oberhausen en neem afrit Elten. Sla links af en rijd bij het ARAL Tankstation het bedrijventerrein van Elten op. Ga dan rechts, en de eerste afslag weer rechts. U vindt ons pand aan uw linkerhand.

  E-bikes en s-pedelecs kopen bij Eltener Fahrradprofi

  Flyer E-bikes

  E-bikes zijn populaire vervoersmiddelen. En dat is niet zonder reden, want met een elektrische fiets kunt u comfortabel fietsen en lichter trappen. Steeds meer mensen ruilen hun gewone fiets in voor een e-bike. Bij Eltener Fahrradprofi kunt u kiezen uit verschillende elektrische fietsen. In ons assortiment vindt u vooral e-bikes van het Zwitserse merk Flyer, Hoogwaardige kwaliteit e-bikes met optimale stabiliteit en duurzaamheid. Luxe en comfort om vele kilometers mee te maken zonder een grote inspanning te hoeven leveren.

  Winora e-bikes

  De elektrische fietsen van Winora zijn vooral in Duitsland erg populair. Samen met de merken Sinus en Haibike staat Winora bekend om  de betrouwbare e-bikes. Sinus e-bikes zijn zeer degelijk en stabiel. Winona en Haibike vertegenwoordigen de meer sportieve pedelecs. De zeer comfortabele e-bikes liggen prettig op de weg en bieden optimale ondersteuning door middel van een krachtige motor en duurzame accu. Met een elektrische fiets van Winora, Sinus of Haibike zit je dus altijd goed!

  Eltener Fahrradprofi

  Fietsen is plezier beleven en draagt tegelijkertijd bij aan uw gezondheid. Het doel van Eltener Fahrradprofi is om u dat fietsplezier volledig en veilig te laten ervaren. Daarom geven wij u passend advies vanuit onze kennis van techniek en trends. We kennen de voor- en nadelen van de diverse merken en type (elektrische) fietsen en bekijken, samen met u, welke fiets het beste bij uw wensen past. In onze winkel en werkplaats werken uitsluitend vakmensen met een passie voor tweewielers.

  Persoonlijke service

  Bij het kopen van een e-bike of sportfiets is persoonlijke service en goede voorlichting van belang. Onze medewerkers werken niet met targets en hebben dus alle tijd en aandacht voor u. Wij leggen daarbij de focus op de behoefte van de bezoeker. Onze klanten zochten onder meer op: