Eltener Fahrradprofi
Flyer Erkend DealerReviews_by_listen360_small

Winora

Winora is één van de grootste Duitse fabrikanten van e-bikes. Het merk heeft een prachtige collectie moderne elektrische fietsen. Ieder jaar komt de fabrikant weer met een paar mooie onderscheidende fietsen. De nieuwe Radar en Radius zijn speciaal voor stadsgebruik gemaakt. Daarnaast maakten ze al de populaire Y-Serie, sportieve fietsen met de Yamaha middenmotor en een goede prijs-kwaliteitverhouding. In ons assortiment vindt u een mooi aanbod van de Winora e-bikes. Daarnaast kunt u ook allerlei accessoires aanschaffen voor uw nieuwe e-bike. Denkt u hierbij aan fietshelmen of navigatie voor op de fiets. Bezoekt u onze winkel om inspiratie op te doen. Wij helpen u graag bij de aankoop van de beste Winora e-bikes.

Uw voordelen bij Eltener Fahrradprofi

Bij Eltener Fahrradprofi kunt u terecht voor de mooiste e-bikes en sportfietsen. Lees hier uw voordelen:

  • Persoonlijk advies op maat
  • Thuisbezorgservice
  • Gratis rijklaar maken
  • Kosteloze eerste inspectie

De beste Winora e-bikes koopt u bij Eltener Fahrradprofi

Bezoek u eens onze winkel in Elten en ervaar al het moois wat Winora te bieden heeft. Bijna alle modellen en maten e-bikes zijn uit voorraad leverbaar. Eltener Fahrradprofi heeft alle middelen ter beschikking voor de goede maat en afstelling. Op deze manier zit uw fiets meteen als een maatpak. Voor de goede maat en afstelling op je lichaamsbouw hebben wij het bodyscanning meetsysteem deze zorgt ervoor dat uw fiets meteen op maat is (alle materialen en tijd zijn altijd voor onze rekening). Ook goede voorlichting is essentieel. Onze verkopers werken niet met targets en hebben dus alle tijd en aandacht voor u. Wij leggen daarbij de focus op de behoefte van de klant. Omdat we alleen hoogwaardige e-bike merken verkopen, is kwaliteit vanzelfsprekend.

Ik koop mijn Winora e-bike bij de specialist

Onze medewerkers kennen de voor- en nadelen van de diverse merken en type (elektrische) fietsen en bekijken, samen met u, welke fiets het beste bij uw wensen past. In onze winkel, net over de grens in Elten, en werkplaats werken uitsluitend vakmensen met een passie voor tweewielers. Zij kunnen u alles vertellen over e-bikes en sportfietsen. Uw Winora e-bike koopt u dus bij de specialist.

E-bikes en s-pedelecs kopen bij Eltener Fahrradprofi

Flyer E-bikes

E-bikes zijn populaire vervoersmiddelen. En dat is niet zonder reden, want met een elektrische fiets kunt u comfortabel fietsen en lichter trappen. Steeds meer mensen ruilen hun gewone fiets in voor een e-bike. Bij Eltener Fahrradprofi kunt u kiezen uit verschillende elektrische fietsen. In ons assortiment vindt u vooral e-bikes van het Zwitserse merk Flyer, Hoogwaardige kwaliteit e-bikes met optimale stabiliteit en duurzaamheid. Luxe en comfort om vele kilometers mee te maken zonder een grote inspanning te hoeven leveren.

Winora e-bikes

De elektrische fietsen van Winora zijn vooral in Duitsland erg populair. Samen met de merken Sinus en Haibike staat Winora bekend om  de betrouwbare e-bikes. Sinus e-bikes zijn zeer degelijk en stabiel. Winona en Haibike vertegenwoordigen de meer sportieve pedelecs. De zeer comfortabele e-bikes liggen prettig op de weg en bieden optimale ondersteuning door middel van een krachtige motor en duurzame accu. Met een elektrische fiets van Winora, Sinus of Haibike zit je dus altijd goed!

Eltener Fahrradprofi

Fietsen is plezier beleven en draagt tegelijkertijd bij aan uw gezondheid. Het doel van Eltener Fahrradprofi is om u dat fietsplezier volledig en veilig te laten ervaren. Daarom geven wij u passend advies vanuit onze kennis van techniek en trends. We kennen de voor- en nadelen van de diverse merken en type (elektrische) fietsen en bekijken, samen met u, welke fiets het beste bij uw wensen past. In onze winkel en werkplaats werken uitsluitend vakmensen met een passie voor tweewielers.

Persoonlijke service

Bij het kopen van een e-bike of sportfiets is persoonlijke service en goede voorlichting van belang. Onze medewerkers werken niet met targets en hebben dus alle tijd en aandacht voor u. Wij leggen daarbij de focus op de behoefte van de bezoeker. Onze klanten zochten onder meer op: