Eltener Fahrradprofi
Flyer Erkend DealerReviews_by_listen360_small

Wat maakt Winora e-bikes zo goed?

11 mei 2019

Wij zijn al langer enthousiast over het Duitse merk Winora, maar dit jaar neemt de populairiteit flink toe! Dat begrijpen we best. Winora e-bikes zijn stabiel, bieden prettige ondersteuning en zijn uitgerust met onderdelen van de bekende merken zoals Shimano.

Onze bestseller is de Winora Sinus iR8f. Met geïntegreerde accu en Bosch Active Plus motor, 8 versnellingen en een onderhoudsarme riemaandrijving ontbreekt het je aan niets. Maar wat maakt dat de Winora e-bikes zo in de smaak vallen?

Mooie uitstraling

Om te beginnen, zien de fietsen er mooi uit. Door gebruik te maken van neutrale kleuren en vormen, zijn de fietsen simpel maar zeker niet saai. Sommige type Winora e-bikes hebben een matte lak, andere types hebben zelfs een glitter-achtige finish! Vooral de e-bikes met geïntegreerde accu zien er slank en chique uit.

Liever een sportievere fiets? De Winora Yakun serie heeft een stoerdere look. Het frame is geïnspireerd op de mountainbike, maar met het comfort van een herenfiets. Ook heeft deze serie iets opvallendere kleuren dan bijvoorbeeld de Sinus serie.

Moderne technologie

Voor de motor, de accu en het display werkt Winora samen met Bosch en Yamaha. Deze toonaangevende merken zijn doorlopend bezig met het vernieuwen en verbeteren van de technologie achter de aandrijving en ondersteuning. Ook voor de remmen en schakelgroep is gekozen voor de bekende namen zoals Shimano. Zo ben je met een Winora e-bike verzekerd van een betrouwbaar, duurzaam en soepel werkend systeem.

Optimale prijs-kwaliteit verhouding

De prijzen van de Winora e-bikes zijn scherp te noemen. Zo heeft Winora een aantal types uitgerust met gates (riemaandrijving), een onderhoudsarm alternatief voor de ketting. E-bikes van vergelijkbare klasse beginnen vaak rond de € 3500, terwijl Winora dergelijke e-bikes duidelijk goedkoper aanbiedt. De kwaliteit van het frame, aandrijving en afmontage maakt de prijs van Winora e-bikes opvallend goed.

 

Wilt u een testrit maken en het enthousiasme zelf ervaren?
Neem contact met ons op.

E-bikes en s-pedelecs kopen bij Eltener Fahrradprofi

Flyer E-bikes

E-bikes zijn populaire vervoersmiddelen. En dat is niet zonder reden, want met een elektrische fiets kunt u comfortabel fietsen en lichter trappen. Steeds meer mensen ruilen hun gewone fiets in voor een e-bike. Bij Eltener Fahrradprofi kunt u kiezen uit verschillende elektrische fietsen. In ons assortiment vindt u vooral e-bikes van het Zwitserse merk Flyer, Hoogwaardige kwaliteit e-bikes met optimale stabiliteit en duurzaamheid. Luxe en comfort om vele kilometers mee te maken zonder een grote inspanning te hoeven leveren.

Winora e-bikes

De elektrische fietsen van Winora zijn vooral in Duitsland erg populair. Samen met de merken Sinus en Haibike staat Winora bekend om  de betrouwbare e-bikes. Sinus e-bikes zijn zeer degelijk en stabiel. Winona en Haibike vertegenwoordigen de meer sportieve pedelecs. De zeer comfortabele e-bikes liggen prettig op de weg en bieden optimale ondersteuning door middel van een krachtige motor en duurzame accu. Met een elektrische fiets van Winora, Sinus of Haibike zit je dus altijd goed!

Eltener Fahrradprofi

Fietsen is plezier beleven en draagt tegelijkertijd bij aan uw gezondheid. Het doel van Eltener Fahrradprofi is om u dat fietsplezier volledig en veilig te laten ervaren. Daarom geven wij u passend advies vanuit onze kennis van techniek en trends. We kennen de voor- en nadelen van de diverse merken en type (elektrische) fietsen en bekijken, samen met u, welke fiets het beste bij uw wensen past. In onze winkel en werkplaats werken uitsluitend vakmensen met een passie voor tweewielers.

Persoonlijke service

Bij het kopen van een e-bike of sportfiets is persoonlijke service en goede voorlichting van belang. Onze medewerkers werken niet met targets en hebben dus alle tijd en aandacht voor u. Wij leggen daarbij de focus op de behoefte van de bezoeker. Onze klanten zochten onder meer op: