Eltener Fahrradprofi
Flyer Erkend DealerReviews_by_listen360_small

Vacature: Wij zoeken een monteur!

25 september 2021

Houd je van sleutelen en heb je technisch inzicht? Dan is deze baan misschien wel iets voor jou. Wij zijn op zoek naar een monteur die elke (elektrische) fiets weer als een zonnetje laat lopen. Kun jij je onderstaande punten, neem dan contact met ons op.

In het kort

Gezocht

– Kennis van (elektrische) fietsen
– Werkervaring met techniek
– Zelfstandig, betrouwbaar en sociaal
– Servicegericht en klantvriendelijk
– Minimaal 32 uur per week beschikbaar

Geboden

– Salaris op basis van leeftijd en ervaring
– Goede gereedschappen en hulpmiddelen
– Loyale collega’s die Duits en Nederlands spreken
– Heerlijke lunch op zaterdag
– Korting op fietsen/materialen

Cultuur

– Mix van Duits en Nederlands
– Geven en nemen
– In overleg is veel mogelijk
– Hard werken én plezier maken gaan prima samen

Toelichting

We zoeken iemand die het leuk vindt om aan fietsen te sleutelen (en dat goed kan). Ervaring als monteur is noodzakelijk, maar niet in de fietsenbranche. Een goede automonteur of elektromonteur heeft vaak een uitstekend technisch inzicht!

Ons bedrijf ligt nèt in Duitsland. Het is dus handig als je beide talen spreekt. Toch blijkt dat je, door het gewoon te doen, beide talen snel beter zult begrijpen.

Je werktijden zijn vast en het plannen van vrije dagen gaat in goed overleg. Het is soms hard werken, maar er wordt ook plezier gemaakt. Geven en nemen is het motto.

Word je hier enthousiast van? Bel, mail of kom langs!

Contact

E-bikes en s-pedelecs kopen bij Eltener Fahrradprofi

Flyer E-bikes

E-bikes zijn populaire vervoersmiddelen. En dat is niet zonder reden, want met een elektrische fiets kunt u comfortabel fietsen en lichter trappen. Steeds meer mensen ruilen hun gewone fiets in voor een e-bike. Bij Eltener Fahrradprofi kunt u kiezen uit verschillende elektrische fietsen. In ons assortiment vindt u vooral e-bikes van het Zwitserse merk Flyer, Hoogwaardige kwaliteit e-bikes met optimale stabiliteit en duurzaamheid. Luxe en comfort om vele kilometers mee te maken zonder een grote inspanning te hoeven leveren.

Winora e-bikes

De elektrische fietsen van Winora zijn vooral in Duitsland erg populair. Samen met de merken Sinus en Haibike staat Winora bekend om  de betrouwbare e-bikes. Sinus e-bikes zijn zeer degelijk en stabiel. Winona en Haibike vertegenwoordigen de meer sportieve pedelecs. De zeer comfortabele e-bikes liggen prettig op de weg en bieden optimale ondersteuning door middel van een krachtige motor en duurzame accu. Met een elektrische fiets van Winora, Sinus of Haibike zit je dus altijd goed!

Eltener Fahrradprofi

Fietsen is plezier beleven en draagt tegelijkertijd bij aan uw gezondheid. Het doel van Eltener Fahrradprofi is om u dat fietsplezier volledig en veilig te laten ervaren. Daarom geven wij u passend advies vanuit onze kennis van techniek en trends. We kennen de voor- en nadelen van de diverse merken en type (elektrische) fietsen en bekijken, samen met u, welke fiets het beste bij uw wensen past. In onze winkel en werkplaats werken uitsluitend vakmensen met een passie voor tweewielers.

Persoonlijke service

Bij het kopen van een e-bike of sportfiets is persoonlijke service en goede voorlichting van belang. Onze medewerkers werken niet met targets en hebben dus alle tijd en aandacht voor u. Wij leggen daarbij de focus op de behoefte van de bezoeker. Onze klanten zochten onder meer op: