Eltener Fahrradprofi
Flyer Erkend DealerReviews_by_listen360_small

FLYER 2018 modellen binnenkort verkrijgbaar

29 juli 2017

Begin deze zomer kregen wij een ‘sneak preview’ van de nieuwe modellen van FLYER die ze in 2018 op de markt zullen brengen. Sommige e-bikes, zoals de vertrouwde FLYER C-Serie en FLYER T-Serie, herkennen we. Toch zijn er ook een aantal nieuwe gezichten in het assortiment. We vertellen u graag meer over de FLYER 2018 modellen. In het algemeen kent het assortiment van FLYER een aantal opvallende wijzigingen. Allereerst zijn er de compleet nieuwe series:

  • FLYER GOTOUR
  • FLYER UPSTREET

Een aantal series die we al eerder zagen, hebben een metamorfose ondergaan. Het meest opvallende is daarbij de (semi-)geïntegreerde accu. Dit geeft een flinke upgrade van de uitstraling van deze sportieve modellen. De series die deze upgrade hebben gehad zijn:

  • FLYER UPROC (incl. de voormalige GOROC serie)
  • FLYER U-SERIE

FLYER FIT

Naast de upgrade van de verschillende modellen, zijn de Flyer 2018 modellen in twee opzichten verschillend van de Flyer 2016 en 2017 modellen. Het eerste grote verschil is de uitrusting met FIT. In 2016 introduceerde FLYER op de beurs de Flyer Intelligent Technology uitrusting, kortweg FIT. De FIT uitrusting is inmiddels doorontwikkeld en toegepast op een groot deel van de FLYER 2018 e-bikes.

Meer over FIT lees je hier.

 

HET OOG WIL OOK WAT

Het tweede verschil is de look van de elektrische fietsen. Flyer heeft een duidelijke stap gezet door de uitstraling van de fiets te verbeteren. Vooral de eerder genoemde Flyer Gotour en Flyer Upstreet zijn opvallend mooi! Het eerste dat opvalt, is de semi-geïntegreerde FIT accu van de e-mountainbikes en de FLYER Urban e-bikes. De FLYER Upstreet5 heeft de looks van een hypermoderne sportieve stadsfiets, iets dat we eigenlijk niet van FLYER gewend zijn!

 

E-MOUNTAINBIKES
Groeiende interesse in heel Europa

De elektrische mountainbike wordt steeds populairder. FLYER heeft hier op ingespeeld door de Uproc en voormalige Goroc serie verder te verbeteren. Alle e-mtb’s zijn uitgerust met een BOSCH Performance aandrijving. Deze aandrijving is zeer krachtig en maakt elke off-road rit tot een avontuur. De accu is mooi weggewerkt in het frame, waardoor hij weinig ruimte inneemt en voor een goede gewichtsverdeling zorgt.

Binnenkort vindt u alle FLYER 2018 e-mtb’s in onze webshop.

 

FLYER UPSTREET5
Het nieuwe pareltje van FLYER

Achter in de FLYER brochure vinden we het nieuwe pareltje van FLYER. De FLYER Upstreet5 is een e-bike zoals we die niet eerder gezien hebben! Het knalblauw damesframe, het knalrode herenframe, de semi-geïntegreerde FIT accu en zeer hoogwaardig afgemonteerd met een bijv. een Nuvinci Harmony versnelling inclusief riem (dus geen ketting)… Wij zijn onder de indruk!

Binnenkort meer over de FLYER Upstreet5.

 

 

___________________________________________________________

Houdt onze website en facebookpagina in de gaten voor de nieuwe modellen!

E-bikes en s-pedelecs kopen bij Eltener Fahrradprofi

Flyer E-bikes

E-bikes zijn populaire vervoersmiddelen. En dat is niet zonder reden, want met een elektrische fiets kunt u comfortabel fietsen en lichter trappen. Steeds meer mensen ruilen hun gewone fiets in voor een e-bike. Bij Eltener Fahrradprofi kunt u kiezen uit verschillende elektrische fietsen. In ons assortiment vindt u vooral e-bikes van het Zwitserse merk Flyer, Hoogwaardige kwaliteit e-bikes met optimale stabiliteit en duurzaamheid. Luxe en comfort om vele kilometers mee te maken zonder een grote inspanning te hoeven leveren.

Winora e-bikes

De elektrische fietsen van Winora zijn vooral in Duitsland erg populair. Samen met de merken Sinus en Haibike staat Winora bekend om  de betrouwbare e-bikes. Sinus e-bikes zijn zeer degelijk en stabiel. Winona en Haibike vertegenwoordigen de meer sportieve pedelecs. De zeer comfortabele e-bikes liggen prettig op de weg en bieden optimale ondersteuning door middel van een krachtige motor en duurzame accu. Met een elektrische fiets van Winora, Sinus of Haibike zit je dus altijd goed!

Eltener Fahrradprofi

Fietsen is plezier beleven en draagt tegelijkertijd bij aan uw gezondheid. Het doel van Eltener Fahrradprofi is om u dat fietsplezier volledig en veilig te laten ervaren. Daarom geven wij u passend advies vanuit onze kennis van techniek en trends. We kennen de voor- en nadelen van de diverse merken en type (elektrische) fietsen en bekijken, samen met u, welke fiets het beste bij uw wensen past. In onze winkel en werkplaats werken uitsluitend vakmensen met een passie voor tweewielers.

Persoonlijke service

Bij het kopen van een e-bike of sportfiets is persoonlijke service en goede voorlichting van belang. Onze medewerkers werken niet met targets en hebben dus alle tijd en aandacht voor u. Wij leggen daarbij de focus op de behoefte van de bezoeker. Onze klanten zochten onder meer op:

Open chat
Start de chat...