Eltener Fahrradprofi
Flyer Erkend DealerReviews_by_listen360_small

ENRA e-bike verzekeringen

5 januari 2017

ENRA is sinds 1981 specialist op het gebied van fietsverzekeringen. Sinds een aaantal jaren is het ook mogelijk om uw (highspeed) e-bike te verzekeren tegen schade en diefstal.

ENRA is de marktleider op dit gebied. Ruim een miljoen klanten in Nederland, Duitsland en België vertrouwen op de complete en ‘gebruiksvriendelijke’ fietsverzekering van ENRA.

ENRA biedt twee verzekeringspakketten: een diefstalverzekering en een (uitgebreide) cascoverzekering.

 

 

 

 

Diefstalverzekering
Met de diefstalverzekering van ENRA bent u verzekerd tegen diefstal én gevolgschade na diefstal. Wilt u uw fiets ook tegen schade verzekeren? Kies dan voor de cascoverzekering.

Nieuwwaarderegeling
Is uw fiets gestolen? ENRA hanteert geen afschrijving op nieuwe fietsen gedurende de verzekerde periode.

Cascoverzekering
De cascoverzekering is de meest uitgebreide verzekering. Met de cascoverzekering bent u verzekerd voor diefstal én schade aan uw fiets.

Verhaalsrechtsbijstand
Raakt u betrokken bij een ongeval en loopt u daarbij door schuld van een ander (letsel)schade op? Dan kunt u de schade bij ons melden en ENRA gaat de schade voor u verhalen op de aansprakelijke partij.

Ongevallen opzittendenverzekering
Daarnaast biedt de ongevallen opzittendenverzekering ook dekking voor maximaal één andere opzittende van de fiets.

Pechhulpservice in Europa 24/7
Komt u binnen Europa onverhoopt met uw fiets door pech langs de weg stil te staan? Dan kunt u contact opnemen met onze alarmcentrale.

Kijk voor de voorwaarden en meer informatie op www.enra.nl of neem contact met ons op.

E-bikes en s-pedelecs kopen bij Eltener Fahrradprofi

Flyer E-bikes

E-bikes zijn populaire vervoersmiddelen. En dat is niet zonder reden, want met een elektrische fiets kunt u comfortabel fietsen en lichter trappen. Steeds meer mensen ruilen hun gewone fiets in voor een e-bike. Bij Eltener Fahrradprofi kunt u kiezen uit verschillende elektrische fietsen. In ons assortiment vindt u vooral e-bikes van het Zwitserse merk Flyer, Hoogwaardige kwaliteit e-bikes met optimale stabiliteit en duurzaamheid. Luxe en comfort om vele kilometers mee te maken zonder een grote inspanning te hoeven leveren.

Winora e-bikes

De elektrische fietsen van Winora zijn vooral in Duitsland erg populair. Samen met de merken Sinus en Haibike staat Winora bekend om  de betrouwbare e-bikes. Sinus e-bikes zijn zeer degelijk en stabiel. Winona en Haibike vertegenwoordigen de meer sportieve pedelecs. De zeer comfortabele e-bikes liggen prettig op de weg en bieden optimale ondersteuning door middel van een krachtige motor en duurzame accu. Met een elektrische fiets van Winora, Sinus of Haibike zit je dus altijd goed!

Eltener Fahrradprofi

Fietsen is plezier beleven en draagt tegelijkertijd bij aan uw gezondheid. Het doel van Eltener Fahrradprofi is om u dat fietsplezier volledig en veilig te laten ervaren. Daarom geven wij u passend advies vanuit onze kennis van techniek en trends. We kennen de voor- en nadelen van de diverse merken en type (elektrische) fietsen en bekijken, samen met u, welke fiets het beste bij uw wensen past. In onze winkel en werkplaats werken uitsluitend vakmensen met een passie voor tweewielers.

Persoonlijke service

Bij het kopen van een e-bike of sportfiets is persoonlijke service en goede voorlichting van belang. Onze medewerkers werken niet met targets en hebben dus alle tijd en aandacht voor u. Wij leggen daarbij de focus op de behoefte van de bezoeker. Onze klanten zochten onder meer op:

Open chat
Start de chat...