Eltener Fahrradprofi
Flyer Erkend DealerReviews_by_listen360_small

De ‚onplatbare’ band

5 januari 2017

De Schwalbe Marathon Plus is wereldwijd de enige band die zich ‘onplatbaar’ mag noemen. Dit vanwege zijn gepatenteerde, 5 millimeter dikke anti-lek laag. Deze is vervaardigd uit zeer elastisch rubber. Zelfs punaises kunnen deze band niet lek krijgen.

Rolt Lichter

De nieuwe Schwalbe Marathon Plus rolt bovendien lichter dan ooit. De anti-slijtage zijwanden zorgen er bovendien voor dat de band ontzettend lang mee gaat. De banden zijn mede hierdoor ook geschikt en gecertificeerd voor snelle e-bikes.Door de unieke anti-lek laag is het gewicht van de Schwalbe Marathon Plus iets hoger. Dit doet echter geen afbreuk aan de roleigenschappen van deze band. Ook laboratoriumtesten wijzen dit uit.

Geringe slijtage

Daarnaast doet de Marathon zijn naam eer aan met een nieuwe rubber mix: het Endurance-compound rolt duizenden kilometers met uitstekende rijeigenschappen en geringe slijtage.

De producten

De anti-lek laag van de Marathon Plus is uiterst elastisch. Dat is dubbel belangrijk – voor de totale bescherming én voor de dynamische rolbeweging. De grote elasticiteit kan alleen gerealiseerd worden met speciaal rubber, waarin een grote hoeveelheid natuurlijk rubber verwerkt is.

Uitermate geschikt voor E-bikes

Over e-bikes wordt veel gesproken. Belangrijk daarbij is dat ze afgemonteerd worden met uiterst stabiele antilekbanden die een lange levensduur hebben. Natuurlijk voldoet de Schwalbe Marathon Plus aan alle eisen die aan een band voor e-bikes gesteld worden. Dit geldt niet alleen voor ‘normale’ e-bikes, maar ook voor de snelle e-bikes (highspeed e-bikes).
De volgende maten hebben het ECE-R75 keurmerk: 47-406, 47-599, 37-622, 40-622 en 47-622.

Orgineel

In 2002 rolde de eerste ‘onplatbare’-band over de wegen en dit werd een revolutie op het gebied van lekbescherming voor de fiets. De Marathon Plus was een pionier op het gebied van ‘Plus’-banden en sindsdien zijn er wereldwijd miljoenen van deze banden in gebruik. Intussen zijn er veel imitaties van dit antilekbanden in omloop, waarvan er ook veel de toevoeging ‘Plus’ dragen. Geen van die banden kan echter de prestaties realiseren van het origineel: de nieuwe Schwalbe Marathon Plus.

E-bikes en s-pedelecs kopen bij Eltener Fahrradprofi

Flyer E-bikes

E-bikes zijn populaire vervoersmiddelen. En dat is niet zonder reden, want met een elektrische fiets kunt u comfortabel fietsen en lichter trappen. Steeds meer mensen ruilen hun gewone fiets in voor een e-bike. Bij Eltener Fahrradprofi kunt u kiezen uit verschillende elektrische fietsen. In ons assortiment vindt u vooral e-bikes van het Zwitserse merk Flyer, Hoogwaardige kwaliteit e-bikes met optimale stabiliteit en duurzaamheid. Luxe en comfort om vele kilometers mee te maken zonder een grote inspanning te hoeven leveren.

Winora e-bikes

De elektrische fietsen van Winora zijn vooral in Duitsland erg populair. Samen met de merken Sinus en Haibike staat Winora bekend om  de betrouwbare e-bikes. Sinus e-bikes zijn zeer degelijk en stabiel. Winona en Haibike vertegenwoordigen de meer sportieve pedelecs. De zeer comfortabele e-bikes liggen prettig op de weg en bieden optimale ondersteuning door middel van een krachtige motor en duurzame accu. Met een elektrische fiets van Winora, Sinus of Haibike zit je dus altijd goed!

Eltener Fahrradprofi

Fietsen is plezier beleven en draagt tegelijkertijd bij aan uw gezondheid. Het doel van Eltener Fahrradprofi is om u dat fietsplezier volledig en veilig te laten ervaren. Daarom geven wij u passend advies vanuit onze kennis van techniek en trends. We kennen de voor- en nadelen van de diverse merken en type (elektrische) fietsen en bekijken, samen met u, welke fiets het beste bij uw wensen past. In onze winkel en werkplaats werken uitsluitend vakmensen met een passie voor tweewielers.

Persoonlijke service

Bij het kopen van een e-bike of sportfiets is persoonlijke service en goede voorlichting van belang. Onze medewerkers werken niet met targets en hebben dus alle tijd en aandacht voor u. Wij leggen daarbij de focus op de behoefte van de bezoeker. Onze klanten zochten onder meer op:

Open chat
Start de chat...