Eltener Fahrradprofi
Flyer Erkend DealerReviews_by_listen360_small

Klantervaringen

Dit zeggen onze klanten over onze dienstverlening en producten.

Beste Randy,

Jij hebt mij vorig jaar uitstekend geholpen na (total loss) schade aan mijn Flyer T10. Nog steeds dank daarvoor!

Dat een tevreden klant de beste reclame is mag blijken uit het feit dat ik 2 potentiële Flyer fans/klanten voor jouw bedrijf geworven heb. De man is door mij naar zijn zeggen “verpest” na een toertocht op een van onze Flyer fietsen (de T8 van mijn vrouw) en wil zo snel mogelijk tot aanschaf overgaan.

Is er een dergelijke fiets in maat M beschikbaar?

Vriendelijke groeten, P. de Jong.


Beste meneer Peters,

Mond op mond reclame werkt nog steeds. Dankzij uw correcte wijze van zaken doen en in het verlengde daarvan afspraken na te komen, hebben de schoonouders van mijn dochter u ook weten te vinden. Het gevolg is dat ook zij twee nieuwe FLYER e-bikes aangeschaft hebben. Ik vind dat mooi om te horen!

M.v.g.

Dhr. Hoekstra, Leeuwarden.


Goedemorgen Randy,

Een gedreven en correcte service verdient een correcte en vlotte betaling.

Ik maakte gisterenavond reeds het verschuldigde bedrag over ter betaling van de geleverde fiets. Met wat vertraging tussen de financiële instellingen, zal dit dus gauw op je rekening worden bijgeschreven.

Mijn vrouw fietste nog even een stukje. De Flyer oogt niet enkel heel mooi, hij rijdt echt super. Ook de framemaat voelt correct aan. We zijn super tevreden!

Nogmaals bedankt om correcte, vlotte service. Heel graag tot heel gauw in Elten om er mijn fiets af te halen.

Met vriendelijke groet.

Peter Boedts


Beste Sjoerd,

Bedankt voor de handvatten Ze zijn afgelopen vrijdag binnengekomen.

Verder ben overigens erg tevreden met mijn fiets: heb sedert de aanschaf eind december er nu zo’n 2855 km mee gereden: probleemloos op die kleine breuk in de bagagedrager na. Zelf schoonhouden en smeren van de ketting met jullie kettingolie gaat ook prima. Ik heb alleen het kleine aandrijftandwiel van de ketting -op uw telefonisch advies- een keer omgekeerd in verband met een wat “rauwe loop”. Dat hielp prima!

A.J.H. Bavel Zierikzee


Hallo Randy,

Hartelijk dank voor het onderhoud aan onze Flyers en voor het snel weer afleveren.

Wij zijn erg tevreden over jullie dienstverlening!

Groeten, Ger Toes


Beste Sjoerd,

We hebben de fietsen nu ongeveer een maand en het bevalt fantastisch!

Afgelopen weekend hebben we een toertocht gereden van 40 kilometer. Niet gedacht dat het zó makkelijk zou gaan zeg. Mijn vrouw heeft ook erg genoten.

Bedankt voor jullie advies en goede service.

Groeten en tot ziens.

E-bikes en s-pedelecs kopen bij Eltener Fahrradprofi

Flyer E-bikes

E-bikes zijn populaire vervoersmiddelen. En dat is niet zonder reden, want met een elektrische fiets kunt u comfortabel fietsen en lichter trappen. Steeds meer mensen ruilen hun gewone fiets in voor een e-bike. Bij Eltener Fahrradprofi kunt u kiezen uit verschillende elektrische fietsen. In ons assortiment vindt u vooral e-bikes van het Zwitserse merk Flyer, Hoogwaardige kwaliteit e-bikes met optimale stabiliteit en duurzaamheid. Luxe en comfort om vele kilometers mee te maken zonder een grote inspanning te hoeven leveren.

Winora e-bikes

De elektrische fietsen van Winora zijn vooral in Duitsland erg populair. Samen met de merken Sinus en Haibike staat Winora bekend om  de betrouwbare e-bikes. Sinus e-bikes zijn zeer degelijk en stabiel. Winona en Haibike vertegenwoordigen de meer sportieve pedelecs. De zeer comfortabele e-bikes liggen prettig op de weg en bieden optimale ondersteuning door middel van een krachtige motor en duurzame accu. Met een elektrische fiets van Winora, Sinus of Haibike zit je dus altijd goed!

Eltener Fahrradprofi

Fietsen is plezier beleven en draagt tegelijkertijd bij aan uw gezondheid. Het doel van Eltener Fahrradprofi is om u dat fietsplezier volledig en veilig te laten ervaren. Daarom geven wij u passend advies vanuit onze kennis van techniek en trends. We kennen de voor- en nadelen van de diverse merken en type (elektrische) fietsen en bekijken, samen met u, welke fiets het beste bij uw wensen past. In onze winkel en werkplaats werken uitsluitend vakmensen met een passie voor tweewielers.

Persoonlijke service

Bij het kopen van een e-bike of sportfiets is persoonlijke service en goede voorlichting van belang. Onze medewerkers werken niet met targets en hebben dus alle tijd en aandacht voor u. Wij leggen daarbij de focus op de behoefte van de bezoeker. Onze klanten zochten onder meer op: