Eltener Fahrradprofi
Flyer Erkend DealerReviews_by_listen360_small

Covid 19 UPDATE

20 november 2021

COVID-19 update 20-11-2021

Werkplaats Open  –  Winkel Open met geldig Coronabewijs – 2G beleid

Wie vanaf 21-11-2021 langer dan 24 uur wil verblijven in Duitsland moet zich online aanmelden.

U hoeft zich niet online aan te melden als u korter dan 24 uur in Duitsland wil verblijven en is er vrije toegang met een geldig vaccinatie bewijs of hersteld bent van Corona – 2G beleid.

U kunt dus vanuit Nederland onze winkel zonder problemen bezoeken als u maar niet langer dan 24 uur verblijft in Duitsland!

Onderstaande regels zijn ook nog steeds van kracht.

 

Met ingang van 27 april dient u een mondkapje te dragen in winkels en het openbaar vervoer!

Onze winkel is nog steeds geopend! Natuurlijke nemen wij wel de (Duitse en Nederlandse) regels in acht. Dat betekent dat wij de volgende voorschriften hanteren:

 • We geven onze klanten geen hand. Uiteraard krijgt u wel een vriendelijke begroeting en glimlach.
 • Wij houden een gepaste afstand tot onze klanten en elkaar.
 • Betalen gebeurt bij voorkeur met de pinpas (of op rekening), om contact met de handen te beperken.
 • Wij adviseren u om voor en na uw bezoek de handen te wassen.
 • Vertoont u verschijnselen van griep of verkoudheid, dan adviseren we om de afspraak uit te stellen tot u klachtenvrij bent.

Op deze manier hopen wij u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. We hopen dat u de komende tijd zonder al te veel onrust en klachten doorkomt.

Grenzen dicht?

“Maar de grenzen zijn toch dicht?” Nee, die blijven (voorlopig) open. Wat de overheden willen voorkomen, is dat mensen voor de wekelijkse boodschappen of een vakantie naar het buitenland trekken. Wilt u naar onze winkel komen, dan kan dat gewoon. We bevestigen die afspraak per mail, zodat het zwart op wit staat.

Eventuele sluiting

Mochten ook wij onze deuren moeten sluiten, dan blijven we per e-mail bereikbaar. Ook onze webshop blijft toegankelijk; hier kunt u vrijblijvend offertes opvragen en bestellingen plaatsen. Houd daarbij wel rekening met een langere levertijd. Verder geldt:

 • Online en telefonische verkoop blijven nog steeds mogelijk. De gekochte goederen worden verzonden. Gekochte fietsen worden gratis geleverd binnen een straal van 50 km.
 • Reeds gekochte fietsen worden ook buiten deze straal geleverd. Wij nemen contact met u op over de levering.
 • In uitzonderlijke gevallen en alleen op afspraak kunnen de fietsen persoonlijk bij ons worden opgehaald, mits de veiligheidsvoorschriften in acht worden genomen.
 • De werkplaats zal u waar mogelijk nog altijd van dienst zijn voor reparaties en onderhoud.
 • Vermijd indien mogelijk contante betaling, bij voorkeur betalen met PIN!
 • Levering van goederen is nog steeds mogelijk via de zij-ingang (werkplaats)!

Nog vragen? Meld u dan gerust.

Alvast bedankt voor de medewerking.

Blijf veilig en fit! ♥?♥

Groeten namens het hele team,

Eltener Fahrradprofi

E-bikes en s-pedelecs kopen bij Eltener Fahrradprofi

Flyer E-bikes

E-bikes zijn populaire vervoersmiddelen. En dat is niet zonder reden, want met een elektrische fiets kunt u comfortabel fietsen en lichter trappen. Steeds meer mensen ruilen hun gewone fiets in voor een e-bike. Bij Eltener Fahrradprofi kunt u kiezen uit verschillende elektrische fietsen. In ons assortiment vindt u vooral e-bikes van het Zwitserse merk Flyer, Hoogwaardige kwaliteit e-bikes met optimale stabiliteit en duurzaamheid. Luxe en comfort om vele kilometers mee te maken zonder een grote inspanning te hoeven leveren.

Winora e-bikes

De elektrische fietsen van Winora zijn vooral in Duitsland erg populair. Samen met de merken Sinus en Haibike staat Winora bekend om  de betrouwbare e-bikes. Sinus e-bikes zijn zeer degelijk en stabiel. Winona en Haibike vertegenwoordigen de meer sportieve pedelecs. De zeer comfortabele e-bikes liggen prettig op de weg en bieden optimale ondersteuning door middel van een krachtige motor en duurzame accu. Met een elektrische fiets van Winora, Sinus of Haibike zit je dus altijd goed!

Eltener Fahrradprofi

Fietsen is plezier beleven en draagt tegelijkertijd bij aan uw gezondheid. Het doel van Eltener Fahrradprofi is om u dat fietsplezier volledig en veilig te laten ervaren. Daarom geven wij u passend advies vanuit onze kennis van techniek en trends. We kennen de voor- en nadelen van de diverse merken en type (elektrische) fietsen en bekijken, samen met u, welke fiets het beste bij uw wensen past. In onze winkel en werkplaats werken uitsluitend vakmensen met een passie voor tweewielers.

Persoonlijke service

Bij het kopen van een e-bike of sportfiets is persoonlijke service en goede voorlichting van belang. Onze medewerkers werken niet met targets en hebben dus alle tijd en aandacht voor u. Wij leggen daarbij de focus op de behoefte van de bezoeker. Onze klanten zochten onder meer op: