Eltener Fahrradprofi
Flyer Erkend DealerReviews_by_listen360_small

Veelgestelde vragen: Winora E-Bikes

Wat is het verschil tussen de Winora Sinus, Yucatan, Tria en Yakun e-bike?

Winora Sinus en Tria  is een sportieve, comfortabele city e-bike met Bosch systeem.   De Winora  Yakun en Yucatan vallen in de categorie  Trekking E-bikes. De nieuwste Yukan is uitgevoerd met de sterke Bosch Cx motor 85Nm en  750 Wh accu. Verder heeft een Yakun e-bike alle ingrediënten voor een comfortabele fietsrit. Yucatan  is in vele verschillende uitvoeringen, allemaal met een krachtige Yamaha motor.

Wat kost een Winora fiets?

Wat zijn de prijzen van Winora e-bikes?

De prijs van de Winora Sinus ligt tussen de €3.000 en €4.000.

De prijs van de Winora Yucatan ligt tussen de €3.000 en €4.000.

De prijs van de Winora Tria ligt tussen de €2.000 en €3.000.

De prijs van de Winora Yakun ligt tussen de €3.500 en €4.600.

Van welke materialen is een Winora frame gemaakt?

Een Winora frame is gemaakt van een hoogwaardig aluminium.

Levert Eltener Fahrradprofi losse onderdelen voor Winora fietsen?

Ja, wij leveren ook losse onderdelen voor Winora fietsen. Speciaal voor e-bikes leveren wij Bosch en Yamaha accu’s welke het merk Winora standaard gebruikt voor hun e-bikes. Elk ander onderdeel zoals verlichting, stuuronderdelen en zadels zijn natuurlijk ook te vinden voor de Winora fietsen.

Hoe hoog moet de bandenspanning van een Winora fiets zijn?

De ideale bandenspanning wordt op de zijkant van de band weergeven. Bij  vele elektrische stadsfietsen of elektrische toerfietsen ligt de ideale bandenspanning vaak tussen de 3,5 en 4,5 bar.

Wat is de actieradius van een Winora fiets?

Het bereik is natuurlijk afhankelijk van verschillende factoren. Het weer, totaalgewicht, bandenspanning, trapfrequentie, etc. Noem het allemaal maar op. Wij kunnen niet zeggen wat de actieradius van een fiets exact is. Kijk bij de aanschaf voornamelijk naar de batterij grootte, sterkte van de motor en het ondersteuningsniveau. Deze drie hebben namelijk de grootste invloed op de actieradius. Als u kijkt naar de standaard elektrische fiets van het moment kunt u ongeveer 10 – 20 km fietsen op 100 Wh.

Hoe lang gaat de accu van een Winora fiets mee?

De meeste accu’s gaan zo rond de 5 jaar mee. Ga ervanuit dat een accu per jaar zo’n 7 tot 10% capeciteit verliest.

Wat is het gewicht van een Winora accu?

Het merk Winora maakt gebruik van Yamaha en Bosch accu’s. De Yamaha accu heeft een gewicht van 3,5 kg. Een Bosch accu weegt 4 kg, 500 gram meer dan de Yamaha accu.

Waar komen Winora fietsen vandaan?

Winora is één van de grootste Duitse fabrikanten van e-bikes. Opgericht in 1914.

Waar zit het framenummer van een Winora fiets?

Het framenummer van een Winora fiets bevindt zich meestal op de liggende onderbuis , net voor de trapas.

E-bikes en s-pedelecs kopen bij Eltener Fahrradprofi

Flyer E-bikes

E-bikes zijn populaire vervoersmiddelen. En dat is niet zonder reden, want met een elektrische fiets kunt u comfortabel fietsen en lichter trappen. Steeds meer mensen ruilen hun gewone fiets in voor een e-bike. Bij Eltener Fahrradprofi kunt u kiezen uit verschillende elektrische fietsen. In ons assortiment vindt u vooral e-bikes van het Zwitserse merk Flyer, Hoogwaardige kwaliteit e-bikes met optimale stabiliteit en duurzaamheid. Luxe en comfort om vele kilometers mee te maken zonder een grote inspanning te hoeven leveren.

Winora e-bikes

De elektrische fietsen van Winora zijn vooral in Duitsland erg populair. Samen met de merken Sinus en Haibike staat Winora bekend om  de betrouwbare e-bikes. Sinus e-bikes zijn zeer degelijk en stabiel. Winona en Haibike vertegenwoordigen de meer sportieve pedelecs. De zeer comfortabele e-bikes liggen prettig op de weg en bieden optimale ondersteuning door middel van een krachtige motor en duurzame accu. Met een elektrische fiets van Winora, Sinus of Haibike zit je dus altijd goed!

Eltener Fahrradprofi

Fietsen is plezier beleven en draagt tegelijkertijd bij aan uw gezondheid. Het doel van Eltener Fahrradprofi is om u dat fietsplezier volledig en veilig te laten ervaren. Daarom geven wij u passend advies vanuit onze kennis van techniek en trends. We kennen de voor- en nadelen van de diverse merken en type (elektrische) fietsen en bekijken, samen met u, welke fiets het beste bij uw wensen past. In onze winkel en werkplaats werken uitsluitend vakmensen met een passie voor tweewielers.

Persoonlijke service

Bij het kopen van een e-bike of sportfiets is persoonlijke service en goede voorlichting van belang. Onze medewerkers werken niet met targets en hebben dus alle tijd en aandacht voor u. Wij leggen daarbij de focus op de behoefte van de bezoeker. Onze klanten zochten onder meer op: