Eltener Fahrradprofi
Flyer Erkend DealerReviews_by_listen360_small

Retour zenden van uw webshop bestelling

Als u iets besteld heeft in onze webshop en u wilt dit terug sturen volgt dan de volgende procedure:

 • Pak het pakket weer, als dat mogelijk is, in dezelfde doos als waar u het in ontvangen heeft.
 • Heeft u de doos niet meer probeer dan het product zoveel mogelijk op dezelfde wijze te verpakken zoals u het ontvangen heeft.
 • Verstuur het pakket terug naar ons Postadres in Nederland (afzender staat ook het label)

EltenerFahrradprofi
Hunneveldweg 73
6903 ZL Zevenaar

 • Zodra wij het pakket hebben ontvangen zullen wij het aankoopbedrag aan u terugstorten op dezelfde wijze als waar u de betaling heeft gedaan.

Om alles in goede orde te laten verlopen vragen wij u om onderstaand formulier in te vullen zodat wij de verwerking van uw retour kunnen inplannen en snel kunnen verwerken.

Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

  E-bikes en s-pedelecs kopen bij Eltener Fahrradprofi

  Flyer E-bikes

  E-bikes zijn populaire vervoersmiddelen. En dat is niet zonder reden, want met een elektrische fiets kunt u comfortabel fietsen en lichter trappen. Steeds meer mensen ruilen hun gewone fiets in voor een e-bike. Bij Eltener Fahrradprofi kunt u kiezen uit verschillende elektrische fietsen. In ons assortiment vindt u vooral e-bikes van het Zwitserse merk Flyer, Hoogwaardige kwaliteit e-bikes met optimale stabiliteit en duurzaamheid. Luxe en comfort om vele kilometers mee te maken zonder een grote inspanning te hoeven leveren.

  Winora e-bikes

  De elektrische fietsen van Winora zijn vooral in Duitsland erg populair. Samen met de merken Sinus en Haibike staat Winora bekend om  de betrouwbare e-bikes. Sinus e-bikes zijn zeer degelijk en stabiel. Winona en Haibike vertegenwoordigen de meer sportieve pedelecs. De zeer comfortabele e-bikes liggen prettig op de weg en bieden optimale ondersteuning door middel van een krachtige motor en duurzame accu. Met een elektrische fiets van Winora, Sinus of Haibike zit je dus altijd goed!

  Eltener Fahrradprofi

  Fietsen is plezier beleven en draagt tegelijkertijd bij aan uw gezondheid. Het doel van Eltener Fahrradprofi is om u dat fietsplezier volledig en veilig te laten ervaren. Daarom geven wij u passend advies vanuit onze kennis van techniek en trends. We kennen de voor- en nadelen van de diverse merken en type (elektrische) fietsen en bekijken, samen met u, welke fiets het beste bij uw wensen past. In onze winkel en werkplaats werken uitsluitend vakmensen met een passie voor tweewielers.

  Persoonlijke service

  Bij het kopen van een e-bike of sportfiets is persoonlijke service en goede voorlichting van belang. Onze medewerkers werken niet met targets en hebben dus alle tijd en aandacht voor u. Wij leggen daarbij de focus op de behoefte van de bezoeker. Onze klanten zochten onder meer op:

  Open chat
  Stel hier je vraag...