Eltener Fahrradprofi
Flyer Erkend DealerReviews_by_listen360_small

Retour zenden van uw webshop bestelling

Als u iets besteld heeft in onze webshop en u wilt dit terug sturen volgt dan de volgende procedure:

  • U kunt het product tot 14 dagen na de factuurdatum van uw aankoop aanmelden voor retourzending.
  • U kunt het product retourneren als het compleet, ongebruikt, onbeschadigd en (voor zover mogelijk) in de originele onbeschadigde verpakking zit.
  • Als u een product terugstuurt dat niet aan de bovenstaande voorwaarden voldoet, zullen wij het product aan u terugsturen. In sommige gevallen kunnen wij, na beoordeling van het product, besluiten u onze 80%-regeling aan te bieden. Dit betekent dat wij het product terugnemen en u 80% van de aankoopprijs terugbetalen.
  • Als het product niet meer verkoopbaar is, kunnen wij geen terugbetaling aanvaarden en zullen wij het aan u terugsturen.
  • Zodra wij het pakket hebben ontvangen zullen wij het aankoopbedrag van het product aan u terugstorten op dezelfde wijze als waar u de betaling heeft gedaan.
  • Bij een verkeerd besteld product door de klant worden de verzendkosten niet vergoed. Als wij een fout product hebben opgestuurd zullen wij u wel de verzendkosten vergoeden en zorgen voor een retour label.
  • Verstuur het pakket terug naar ons Postadres in Nederland (afzender staat ook het label)

EltenerFahrradprofi
Hunneveldweg 73
6903 ZL Zevenaar

Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

E-bikes en s-pedelecs kopen bij Eltener Fahrradprofi

Flyer E-bikes

E-bikes zijn populaire vervoersmiddelen. En dat is niet zonder reden, want met een elektrische fiets kunt u comfortabel fietsen en lichter trappen. Steeds meer mensen ruilen hun gewone fiets in voor een e-bike. Bij Eltener Fahrradprofi kunt u kiezen uit verschillende elektrische fietsen. In ons assortiment vindt u vooral e-bikes van het Zwitserse merk Flyer, Hoogwaardige kwaliteit e-bikes met optimale stabiliteit en duurzaamheid. Luxe en comfort om vele kilometers mee te maken zonder een grote inspanning te hoeven leveren.

Winora e-bikes

De elektrische fietsen van Winora zijn vooral in Duitsland erg populair. Samen met de merken Sinus en Haibike staat Winora bekend om  de betrouwbare e-bikes. Sinus e-bikes zijn zeer degelijk en stabiel. Winona en Haibike vertegenwoordigen de meer sportieve pedelecs. De zeer comfortabele e-bikes liggen prettig op de weg en bieden optimale ondersteuning door middel van een krachtige motor en duurzame accu. Met een elektrische fiets van Winora, Sinus of Haibike zit je dus altijd goed!

Eltener Fahrradprofi

Fietsen is plezier beleven en draagt tegelijkertijd bij aan uw gezondheid. Het doel van Eltener Fahrradprofi is om u dat fietsplezier volledig en veilig te laten ervaren. Daarom geven wij u passend advies vanuit onze kennis van techniek en trends. We kennen de voor- en nadelen van de diverse merken en type (elektrische) fietsen en bekijken, samen met u, welke fiets het beste bij uw wensen past. In onze winkel en werkplaats werken uitsluitend vakmensen met een passie voor tweewielers.

Persoonlijke service

Bij het kopen van een e-bike of sportfiets is persoonlijke service en goede voorlichting van belang. Onze medewerkers werken niet met targets en hebben dus alle tijd en aandacht voor u. Wij leggen daarbij de focus op de behoefte van de bezoeker. Onze klanten zochten onder meer op: