Eltener Fahrradprofi
Flyer Erkend DealerReviews_by_listen360_small

De Nieuwe Flyer Gotour 2023!

 

Geen zorgen om onderhoud

 

Geselecteerde modellen zijn uitgevoerd met de hoogwaardige riemaandrijving Gates Carbon Drive, schoon en laag in onderhoud.

Krachtig licht

 

Het heldere licht met de grote lichtbundel verandert de nacht in dag. Van grote afstand ben je duidelijk zichtbaar.

Overzichtelijk stuur

 

Wij houden van orde. Daarom voeren we de kabels rechtstreeks door onze nieuwe stuurpen het frame in.

Kinderexpress

 

De bagagedrager is goedgekeurd voor een belasting tot 27 kg en is daardoor geschikt voor een kinderzitje.

 

Verkrijgbare Modellen: Gotour 7.10, Gotour 7.10 ABS, Gotour 7.10 SE, Gotour 7.12 XC, Gotour 7.12 XC ABS, Gotour 7.23.

Prijs: 4999,00 Incl BTW en verwijderingsbijdrage

Frame Types: Laag (Comfort), Medium (Mixed), Hoog (Gents)

Frame Maten: S (Comfort /Mixed), M, L en XL

Kleuren: Enzian Blue, Frosty Sage, Cold Anthracite

Motor: Bosch Performance Line CX 85 Nm

Ondersteuning: 4 Ondersteuningsstanden.

Accu: Bosch PowerTube 750 (750 Wh / 20.1 Ah / 36V)

 

Bekijk Hier het gehele overzicht Gotour fietsen –> Gotour 2023

 

E-bikes en s-pedelecs kopen bij Eltener Fahrradprofi

Flyer E-bikes

E-bikes zijn populaire vervoersmiddelen. En dat is niet zonder reden, want met een elektrische fiets kunt u comfortabel fietsen en lichter trappen. Steeds meer mensen ruilen hun gewone fiets in voor een e-bike. Bij Eltener Fahrradprofi kunt u kiezen uit verschillende elektrische fietsen. In ons assortiment vindt u vooral e-bikes van het Zwitserse merk Flyer, Hoogwaardige kwaliteit e-bikes met optimale stabiliteit en duurzaamheid. Luxe en comfort om vele kilometers mee te maken zonder een grote inspanning te hoeven leveren.

Winora e-bikes

De elektrische fietsen van Winora zijn vooral in Duitsland erg populair. Samen met de merken Sinus en Haibike staat Winora bekend om  de betrouwbare e-bikes. Sinus e-bikes zijn zeer degelijk en stabiel. Winona en Haibike vertegenwoordigen de meer sportieve pedelecs. De zeer comfortabele e-bikes liggen prettig op de weg en bieden optimale ondersteuning door middel van een krachtige motor en duurzame accu. Met een elektrische fiets van Winora, Sinus of Haibike zit je dus altijd goed!

Eltener Fahrradprofi

Fietsen is plezier beleven en draagt tegelijkertijd bij aan uw gezondheid. Het doel van Eltener Fahrradprofi is om u dat fietsplezier volledig en veilig te laten ervaren. Daarom geven wij u passend advies vanuit onze kennis van techniek en trends. We kennen de voor- en nadelen van de diverse merken en type (elektrische) fietsen en bekijken, samen met u, welke fiets het beste bij uw wensen past. In onze winkel en werkplaats werken uitsluitend vakmensen met een passie voor tweewielers.

Persoonlijke service

Bij het kopen van een e-bike of sportfiets is persoonlijke service en goede voorlichting van belang. Onze medewerkers werken niet met targets en hebben dus alle tijd en aandacht voor u. Wij leggen daarbij de focus op de behoefte van de bezoeker. Onze klanten zochten onder meer op: