Eltener Fahrradprofi
Flyer Erkend DealerReviews_by_listen360_small

Zo verzet u de tijd van uw FLYER e-bike

27 oktober 2018

Eind oktober is het weer zover: de klok wordt verzet. Dat betekent niet alleen dat je een uur langer kunt slapen, maar ook dat sommige klokjes handmatig verzet moeten worden. We leggen u graag uit hoe dit bij uw FLYER e-bike werkt.

FLYER e-bike met FIT en D1 display

U gaat naar het instellingen-menu. Op het D1 display navigeert u met de joystick helemaal naar rechts. Bij de kleine variant van de D1, de D0, houdt u de ‚mode’ toets minimaal drie seconden ingedrukt. Navigeer vervolens naar de basisinstellingen (‚Grundeinstellungen’). Daar ziet u de tijdinstellingen staan. Kies deze functie en stel de actuele tijd in. Bevestig de ingestelde tijd met de joystick of ‚mode’ knop, afhankelijk van uw display zoals eerder vermeld.

FLYER e-bike met Bosch aandrijving

Als u een Bosch display met GPS gebruikt, zoals het Bosch Nyon display, wordt de tijd automatisch aangepast. Bij de Bosch Intuvia is dit niet hat geval, maar ook hier is het instellen zo gepiept.

Druk tegelijkertijd de Reset- en de Info-knop in. U komt nu in het instellingen-menu terecht. Daar zit u direct de tijdinstelling staan. Kies deze instelling en pas de tijd aan naar de wintertijd. Heeft u een Bosch Kiox display? Dan vvindt u deze instellingen under ‚systeeminstellingen’.

Nu loopt het klokje weer gelijk en kunt u dit herhalen wanneer de zomertijd weer ingaat.
(Mits deze in de tussentijd  niet afgechaft wordt tenminste…)

Mocht u verdere vragen hebben over de instellingen an uw e-bike, raadpleeg dan de handleiding of neem contact met ons op.

E-bikes en s-pedelecs kopen bij Eltener Fahrradprofi

Flyer E-bikes

E-bikes zijn populaire vervoersmiddelen. En dat is niet zonder reden, want met een elektrische fiets kunt u comfortabel fietsen en lichter trappen. Steeds meer mensen ruilen hun gewone fiets in voor een e-bike. Bij Eltener Fahrradprofi kunt u kiezen uit verschillende elektrische fietsen. In ons assortiment vindt u vooral e-bikes van het Zwitserse merk Flyer, Hoogwaardige kwaliteit e-bikes met optimale stabiliteit en duurzaamheid. Luxe en comfort om vele kilometers mee te maken zonder een grote inspanning te hoeven leveren.

Winora e-bikes

De elektrische fietsen van Winora zijn vooral in Duitsland erg populair. Samen met de merken Sinus en Haibike staat Winora bekend om  de betrouwbare e-bikes. Sinus e-bikes zijn zeer degelijk en stabiel. Winona en Haibike vertegenwoordigen de meer sportieve pedelecs. De zeer comfortabele e-bikes liggen prettig op de weg en bieden optimale ondersteuning door middel van een krachtige motor en duurzame accu. Met een elektrische fiets van Winora, Sinus of Haibike zit je dus altijd goed!

Eltener Fahrradprofi

Fietsen is plezier beleven en draagt tegelijkertijd bij aan uw gezondheid. Het doel van Eltener Fahrradprofi is om u dat fietsplezier volledig en veilig te laten ervaren. Daarom geven wij u passend advies vanuit onze kennis van techniek en trends. We kennen de voor- en nadelen van de diverse merken en type (elektrische) fietsen en bekijken, samen met u, welke fiets het beste bij uw wensen past. In onze winkel en werkplaats werken uitsluitend vakmensen met een passie voor tweewielers.

Persoonlijke service

Bij het kopen van een e-bike of sportfiets is persoonlijke service en goede voorlichting van belang. Onze medewerkers werken niet met targets en hebben dus alle tijd en aandacht voor u. Wij leggen daarbij de focus op de behoefte van de bezoeker. Onze klanten zochten onder meer op: