Eltener Fahrradprofi
Flyer Erkend DealerReviews_by_listen360_small

FLYER FIT

5 januari 2017

FLYER FIT staat voor perfecte afstemming tussen alle componenten en delen, met zijn overkoepelende eigenschappen die alleen een FLYER bezit. FIT geldt als de nieuwe maatstaaf voor e-bike technologie. In deze (Duitstalige) video legt Flyer uit wat het is en hoe het werkt.

FLYER DISPLAY D1
Een zichtbare voorsprong

Met hogere snelheden en op ruigere terreinen heb je niet genoeg aan een ‘gewoon’ display. De FLYER Display D1 heeft optimale leesbaarheid (ook bij fel zonlicht) door de grote letters en duidelijke iconen. De logische menu-opbouw zorgt voor moeiteloze navigatie door de diverse functies. Het design is stijlvol en robuust, zoals we dat van FLYER mogen verwachten.

FLYER REMOTE RC1
Besturen als vanzelf

Één van de meest gebruikte onderdelen van de e-bike is het stuur. FLYER FIT heeft veel aandacht besteed aan de ergonomische en praktische aspecten hiervan. Met de FLYER Remote RC1 wordt schakelen een peulenschil. Met de handen aan het stuur en duim op de Remote is alles onder controle. Het oog wil natuurlijk ook wat, daarom is er, net zoals bij het FLYER Display D1, gekozen voor een mooi en degelijk design waar FLYER om bekend staat.

SMART INTEGRATED BATTERY (SIB)
Opvallend onopvallend

Deze accu mag gezien worden. De engineers en designers van FLYER hebben het voor elkaar gekregen revolutionaire 4Ah cellen zodanig in het frame te integreren zonder hem op te laten vallen. De accu is eenvoudig in en uit de fiets te klikken. De SIB laat zien dat praktisch, kwalitatief hoogwaardig en mooi design prima samen gaan.

MULTI SPEED ASSIST SYSTEM
Door de toekomst aangedreven

Het is de eerste e-bike motor met twee aandrijvingen. Een wereldwijd nieuwe techniek die het ondersteuningsbereik van de fiets aanzienlijk vergroot. Dit geeft de ambitieuze fietsers ruime mogelijkheden. De overgang tussen de twee aandrijvingen verloopt moeiteloos, elke keer dat u met de FLYER Remote RC1 schakelt. Het Multi Speed systeem brengt u compromisloze prestaties.

 

E-bikes en s-pedelecs kopen bij Eltener Fahrradprofi

Flyer E-bikes

E-bikes zijn populaire vervoersmiddelen. En dat is niet zonder reden, want met een elektrische fiets kunt u comfortabel fietsen en lichter trappen. Steeds meer mensen ruilen hun gewone fiets in voor een e-bike. Bij Eltener Fahrradprofi kunt u kiezen uit verschillende elektrische fietsen. In ons assortiment vindt u vooral e-bikes van het Zwitserse merk Flyer, Hoogwaardige kwaliteit e-bikes met optimale stabiliteit en duurzaamheid. Luxe en comfort om vele kilometers mee te maken zonder een grote inspanning te hoeven leveren.

Winora e-bikes

De elektrische fietsen van Winora zijn vooral in Duitsland erg populair. Samen met de merken Sinus en Haibike staat Winora bekend om  de betrouwbare e-bikes. Sinus e-bikes zijn zeer degelijk en stabiel. Winona en Haibike vertegenwoordigen de meer sportieve pedelecs. De zeer comfortabele e-bikes liggen prettig op de weg en bieden optimale ondersteuning door middel van een krachtige motor en duurzame accu. Met een elektrische fiets van Winora, Sinus of Haibike zit je dus altijd goed!

Eltener Fahrradprofi

Fietsen is plezier beleven en draagt tegelijkertijd bij aan uw gezondheid. Het doel van Eltener Fahrradprofi is om u dat fietsplezier volledig en veilig te laten ervaren. Daarom geven wij u passend advies vanuit onze kennis van techniek en trends. We kennen de voor- en nadelen van de diverse merken en type (elektrische) fietsen en bekijken, samen met u, welke fiets het beste bij uw wensen past. In onze winkel en werkplaats werken uitsluitend vakmensen met een passie voor tweewielers.

Persoonlijke service

Bij het kopen van een e-bike of sportfiets is persoonlijke service en goede voorlichting van belang. Onze medewerkers werken niet met targets en hebben dus alle tijd en aandacht voor u. Wij leggen daarbij de focus op de behoefte van de bezoeker. Onze klanten zochten onder meer op:

Open chat
Start de chat...