Eltener Fahrradprofi
Flyer Erkend DealerReviews_by_listen360_small

Veelgestelde vragen: Haibike E-Bikes

Wat kost een Haibike fiets?

Wat zijn de prijzen van Haibike e-bikes?

De prijzen van Haibike e-bikes liggen tussen de €2.500 en €7.000.

Wat zijn de prijzen van Haibike e-mtb’s?

De prijzen van Haibike e-mtb’s liggen tussen de €2.200 en €9.000.

Wat zijn de prijzen van Haibike s-pedelecs?

Op onze website vindt u twee Haibike s-pedelecs. De prijs van een Haibike Trekking is €4.799 en de prijs voor een Haibike Sduro is €3.699.

Van welke materialen is een Haibike fiets gemaakt?

Het frame van alle Haibike fietsen worden gemaakt van aluminium of carbon.

Van welk materiaal is een Haibike e-bike, e-mtb en s-pedelec gemaakt?

Het frame van een Haibike e-bike, e-mtb en s-pedelec is gemaakt van aluminium of carbon.

Levert Eltener Fahrradprofi losse onderdelen voor Haibike fietsen?

Ja, Eltener Fahrradprofi levert ook losse onderdelen voor Haibike fietsen. In onze onderdelenshop hebben wij accu’s voor elke Haibike fiets, zoals het merk Yamaha of Bosch. Bekijk tevens de verschillende zadels, wielen en verlichting voor de Haibike.

Levert Eltener Fahrradprofi Haibike fietsen in België?

Ja, Eltener Fahrradprofi levert ook Haibike fietsen in België. Bekijk hier de kosten voor verzending per regio. Graag ergens anders de levering ontvangen? Neem dan eenvoudig contact op met ons via info@eltenerfahrradprofi.de of bel naar 0049 2828902111.

Levert Eltener Fahrradprofi Haibike fietsen in Duitsland?

Ja, Eltener Fahrradprofi levert ook Haibike fietsen in Duitsland. Bekijk hier de kosten voor verzending per regio. Graag ergens anders de levering ontvangen? Neem dan eenvoudig contact op met ons via info@eltenerfahrradprofi.de of bel naar 0049 2828902111.

Hoe hoog moet de bandenspanning van een Haibike fiets zijn?

De ideale bandenspanning wordt op de zijkant van de band weergeven. Bij  vele elektrische stadsfietsen of elektrische toerfietsen ligt de ideale bandenspanning vaak tussen de 3,5 en 4,5 bar.

Hoe lang gaat de accu van een Haibike fiets mee?

De meeste accu’s gaan zo rond de 5 jaar mee. Ga ervanuit dat een accu per jaar zo’n 7 tot 10% in capacieit verliest.

Waar komen Haibike fietsen vandaan?

Haibike is een Duits fabrikant die gespecialiseerd is in sportieve elektrische fietsen. Haibike fietsen zijn prachtige fietsen die bekend staan om hun kwaliteit, sportiviteit en degelijkheid. U kunt dus zeker zeggen dat de Duitse Gründlichkeit bij Haibike in het bloed zit.

Waar zit het framenummer van een Haibike fiets?

Gewoonlijk staat het framenummer van de Haibike aan de onderkant van het frame.

Wat is het gewicht van een Haibike accu?

Het gewicht van een gemiddelde Haibike accu is ongeveer 3 kilo.  Een 750Wh accu is uiteraard zwaarder als een 300WH.

Wat is de actieradius van een Haibike fiets?

Het is niet mogelijk om te zeggen wat de actieradius van een Haibike fiets exact is. Kijk bij de aanschaf voornamelijk naar de batterij grootte, sterkte van de motor en het ondersteuningsniveau. Deze punten hebben namelijk de grootste invloed op de actieradius. Als u kijkt naar de standaard elektrische fiets van het moment kunt u ongeveer 10 – 20 km fietsen op 100 Wh.

Wat is het verschil tussen de Haibike Hardseven en Fullseven?

De Hardseven heeft een hardtail frame en de Fullseven heeft een full suspension frame. Beide fietsen zijn in verschillende maten leverbaar.

Wat is het verschil tussen de Haibike Trekking en Adventr?

De Haibike Trekking  en Adventr. zijn uiterst geschikt voor lange afstanden. Deze e-bikes zijn uitgerust met Bagagedrager en spatborden.  De Adventr.  is meer geschikt voor het zwaardere werk, door het toepassen van grovere banden en meer veerweg.

Wat is het verschil tussen de Haibike Hardnine en Fullnine?

Van Beide fietsen zijn verschillende afmontages .  De Hardnine is alleen in de voorvork geveerd en de Fullnine is ook voorzien van achtervering.

Wat is het verschil tussen de Haibike All Mountain en Alltrail?

De Haibike Alltrail e-bike heeft zowel  hardtail als full-suspention uitvoeringen.   De Haibike All Mountain is geschikt voor het zwaarste werk.  De veerwerk van de All mountain serie is  groter als die van de Alltrail serie.

E-bikes en s-pedelecs kopen bij Eltener Fahrradprofi

Flyer E-bikes

E-bikes zijn populaire vervoersmiddelen. En dat is niet zonder reden, want met een elektrische fiets kunt u comfortabel fietsen en lichter trappen. Steeds meer mensen ruilen hun gewone fiets in voor een e-bike. Bij Eltener Fahrradprofi kunt u kiezen uit verschillende elektrische fietsen. In ons assortiment vindt u vooral e-bikes van het Zwitserse merk Flyer, Hoogwaardige kwaliteit e-bikes met optimale stabiliteit en duurzaamheid. Luxe en comfort om vele kilometers mee te maken zonder een grote inspanning te hoeven leveren.

Winora e-bikes

De elektrische fietsen van Winora zijn vooral in Duitsland erg populair. Samen met de merken Sinus en Haibike staat Winora bekend om  de betrouwbare e-bikes. Sinus e-bikes zijn zeer degelijk en stabiel. Winona en Haibike vertegenwoordigen de meer sportieve pedelecs. De zeer comfortabele e-bikes liggen prettig op de weg en bieden optimale ondersteuning door middel van een krachtige motor en duurzame accu. Met een elektrische fiets van Winora, Sinus of Haibike zit je dus altijd goed!

Eltener Fahrradprofi

Fietsen is plezier beleven en draagt tegelijkertijd bij aan uw gezondheid. Het doel van Eltener Fahrradprofi is om u dat fietsplezier volledig en veilig te laten ervaren. Daarom geven wij u passend advies vanuit onze kennis van techniek en trends. We kennen de voor- en nadelen van de diverse merken en type (elektrische) fietsen en bekijken, samen met u, welke fiets het beste bij uw wensen past. In onze winkel en werkplaats werken uitsluitend vakmensen met een passie voor tweewielers.

Persoonlijke service

Bij het kopen van een e-bike of sportfiets is persoonlijke service en goede voorlichting van belang. Onze medewerkers werken niet met targets en hebben dus alle tijd en aandacht voor u. Wij leggen daarbij de focus op de behoefte van de bezoeker. Onze klanten zochten onder meer op: