Eltener Fahrradprofi
Flyer Erkend DealerReviews_by_listen360_small

Showroom

Fietsen is plezier beleven. En dat fietsplezier kunnen wij u laten ervaren. Bezoekt u daarom onze showroom in Elten. Hier is een ruim aanbod van onze e-bikes en sportfietsen te vinden. Onze medewerkers adviseren u graag bij het vinden van de perfecte fiets. Vanuit onze kennis van techniek en trends geven wij u passend advies. We kennen de voor- en nadelen van de diverse merken en type (elektrische) fietsen en bekijken, samen met u, welke fiets het beste bij uw wensen past.

Service, kwaliteit, vakmanschap en aandacht staan bij de Eltener Fahrradprofi voorop. In de werkplaats staan de vakbekwame monteurs met passie voor tweewielers voor u klaar. Als u uw fiets ’s ochtends brengt, dan is de fiets ’s avonds weer rijklaar.

Afspraak maken

  Openingstijden

  Maandag – Vrijdag: 9.00 – 18.00 uur
  Zaterdag: 9.00 – 16.00 uur
  Zondag: gesloten

  Adres

  Eltener Fahrradprofi GbR
  Groenlandstraße 31a
  46446 Emmerich am Rhein

  Telefoon: +49 2828 902111
  E-mail: info@eltenerfahrradprofi.de

  E-bikes en s-pedelecs kopen bij Eltener Fahrradprofi

  Flyer E-bikes

  E-bikes zijn populaire vervoersmiddelen. En dat is niet zonder reden, want met een elektrische fiets kunt u comfortabel fietsen en lichter trappen. Steeds meer mensen ruilen hun gewone fiets in voor een e-bike. Bij Eltener Fahrradprofi kunt u kiezen uit verschillende elektrische fietsen. In ons assortiment vindt u vooral e-bikes van het Zwitserse merk Flyer, Hoogwaardige kwaliteit e-bikes met optimale stabiliteit en duurzaamheid. Luxe en comfort om vele kilometers mee te maken zonder een grote inspanning te hoeven leveren.

  Winora e-bikes

  De elektrische fietsen van Winora zijn vooral in Duitsland erg populair. Samen met de merken Sinus en Haibike staat Winora bekend om  de betrouwbare e-bikes. Sinus e-bikes zijn zeer degelijk en stabiel. Winona en Haibike vertegenwoordigen de meer sportieve pedelecs. De zeer comfortabele e-bikes liggen prettig op de weg en bieden optimale ondersteuning door middel van een krachtige motor en duurzame accu. Met een elektrische fiets van Winora, Sinus of Haibike zit je dus altijd goed!

  Eltener Fahrradprofi

  Fietsen is plezier beleven en draagt tegelijkertijd bij aan uw gezondheid. Het doel van Eltener Fahrradprofi is om u dat fietsplezier volledig en veilig te laten ervaren. Daarom geven wij u passend advies vanuit onze kennis van techniek en trends. We kennen de voor- en nadelen van de diverse merken en type (elektrische) fietsen en bekijken, samen met u, welke fiets het beste bij uw wensen past. In onze winkel en werkplaats werken uitsluitend vakmensen met een passie voor tweewielers.

  Persoonlijke service

  Bij het kopen van een e-bike of sportfiets is persoonlijke service en goede voorlichting van belang. Onze medewerkers werken niet met targets en hebben dus alle tijd en aandacht voor u. Wij leggen daarbij de focus op de behoefte van de bezoeker. Onze klanten zochten onder meer op: