Eltener Fahrradprofi
Flyer Erkend DealerReviews_by_listen360_small

S-Pedelecs

S-Pedelecs zijn elektrische fietsen die trapondersteuning bieden tot 45km/u. Deze snelle e-bikes worden veel gebruikt voor woon-werkverkeer. Net als bij de standaard elektrische fiets is de trapondersteuning elektrisch. Dit betekent dat u te maken heeft met een accu die tijdens de rit stroom verbruikt en die dus een beperkt aantal kilometers trapondersteuning biedt. Het aantal kilometers dat u kunt fietsen, is afhankelijk van het merk en de ondersteuning die u instelt. Meestal kunt u kiezen voor bijvoorbeeld veel, gemiddeld of normale ondersteuning. In het uitgebreide assortiment van Eltener Fahrradprofi vindt u onder andere snelle e-bikes van de populaire en gerenommeerde merken als Flyer en Winora. S-Pedelecs koopt u bij de specialist.

Uw voordelen bij Eltener Fahrradprofi

Bij Eltener Fahrradprofi kunt u terecht voor de mooiste e-bikes en sportfietsen. Lees hier uw voordelen:

  • Persoonlijk advies op maat
  • Thuisbezorgservice
  • Gratis rijklaar maken
  • Kosteloze eerste inspectie

De beste S-Pedelecs koopt u bij Eltener Fahrradprofi

Het doel van Eltener Fahrradprofi is om u fietsplezier volledig en veilig te laten ervaren. Daarom geven wij u passend advies vanuit onze kennis van techniek en trends. Persoonlijke service is belangrijk wanneer het gaat om het kopen van een snelle e-bike. Ook goede voorlichting is essentieel. Onze verkopers werken niet met targets en hebben dus alle tijd en aandacht voor u. Omdat we alleen hoogwaardige S-Pedelecs verkopen, is kwaliteit vanzelfsprekend. Er zijn een aantal voorwaarden aan het rijden van een S-Pedelec: zo moet de bestuurder moet minimaal 16 jaar zijn en in het bezit zijn van een AM (scooter) rijbewijs. Een kenteken en helm zijn in Nederland nog niet verplicht. Wij raden onze klanten echter altijd aan een helm te dragen!

Ik koop mijn S-Pedelec bij de specialist

Koop nu uw snelle e-bike bij Eltener Fahrradprofi. We kennen de voor- en nadelen van de diverse merken en type snelle (elektrische) fietsen en bekijken, samen met u, welke fiets het beste bij uw wensen past. In onze winkel, net over de grens in Elten, en werkplaats werken uitsluitend vakmensen met een passie voor tweewielers. Wij staan graag voor u klaar.

E-bikes en s-pedelecs kopen bij Eltener Fahrradprofi

Flyer E-bikes

E-bikes zijn populaire vervoersmiddelen. En dat is niet zonder reden, want met een elektrische fiets kunt u comfortabel fietsen en lichter trappen. Steeds meer mensen ruilen hun gewone fiets in voor een e-bike. Bij Eltener Fahrradprofi kunt u kiezen uit verschillende elektrische fietsen. In ons assortiment vindt u vooral e-bikes van het Zwitserse merk Flyer, Hoogwaardige kwaliteit e-bikes met optimale stabiliteit en duurzaamheid. Luxe en comfort om vele kilometers mee te maken zonder een grote inspanning te hoeven leveren.

Winora e-bikes

De elektrische fietsen van Winora zijn vooral in Duitsland erg populair. Samen met de merken Sinus en Haibike staat Winora bekend om  de betrouwbare e-bikes. Sinus e-bikes zijn zeer degelijk en stabiel. Winona en Haibike vertegenwoordigen de meer sportieve pedelecs. De zeer comfortabele e-bikes liggen prettig op de weg en bieden optimale ondersteuning door middel van een krachtige motor en duurzame accu. Met een elektrische fiets van Winora, Sinus of Haibike zit je dus altijd goed!

Eltener Fahrradprofi

Fietsen is plezier beleven en draagt tegelijkertijd bij aan uw gezondheid. Het doel van Eltener Fahrradprofi is om u dat fietsplezier volledig en veilig te laten ervaren. Daarom geven wij u passend advies vanuit onze kennis van techniek en trends. We kennen de voor- en nadelen van de diverse merken en type (elektrische) fietsen en bekijken, samen met u, welke fiets het beste bij uw wensen past. In onze winkel en werkplaats werken uitsluitend vakmensen met een passie voor tweewielers.

Persoonlijke service

Bij het kopen van een e-bike of sportfiets is persoonlijke service en goede voorlichting van belang. Onze medewerkers werken niet met targets en hebben dus alle tijd en aandacht voor u. Wij leggen daarbij de focus op de behoefte van de bezoeker. Onze klanten zochten onder meer op: