Eltener Fahrradprofi
Flyer Erkend DealerReviews_by_listen360_small

Werkplaats

Onze werkplaats is vijf dagen per week bemand. Onze doorgewinterde monteurs, Gerrit-Jan, Uli en Henk zorgen ervoor dat uw fiets vakkundig gerepareerd en opgeknapt wordt. Om ons en uzelf een plezier te doen, vragen we u om vooraf een afspraak in te plannen door te bellen of een e-mail te sturen. U kunt ook ons contactformulier gebruiken.

De monteur vertelt u wanneer de fiets weer klaar is om veilig de weg op te gaan. U kunt de fiets dan weer bij ons ophalen. Hier hoeft u geen afspraak voor te maken. Bent u niet in de gelegenheid om de fiets zelf te brengen of op te halen? In overleg is er veel mogelijk!

De voordelen van onze werkplaats:

  • Onze monteurs zijn gecertificeerd en hebben state of the art kennis in huis.
  • Uw (nieuwe) fiets wordt in no-time rijklaar gemaakt terwijl u wacht in onze infolounge.
  • Uw fiets ergens anders gekocht? Geen punt, we helpen u graag verder.

Service aanvragen

E-bikes en s-pedelecs kopen bij Eltener Fahrradprofi

Flyer E-bikes

E-bikes zijn populaire vervoersmiddelen. En dat is niet zonder reden, want met een elektrische fiets kunt u comfortabel fietsen en lichter trappen. Steeds meer mensen ruilen hun gewone fiets in voor een e-bike. Bij Eltener Fahrradprofi kunt u kiezen uit verschillende elektrische fietsen. In ons assortiment vindt u vooral e-bikes van het Zwitserse merk Flyer, Hoogwaardige kwaliteit e-bikes met optimale stabiliteit en duurzaamheid. Luxe en comfort om vele kilometers mee te maken zonder een grote inspanning te hoeven leveren.

Winora e-bikes

De elektrische fietsen van Winora zijn vooral in Duitsland erg populair. Samen met de merken Sinus en Haibike staat Winora bekend om  de betrouwbare e-bikes. Sinus e-bikes zijn zeer degelijk en stabiel. Winona en Haibike vertegenwoordigen de meer sportieve pedelecs. De zeer comfortabele e-bikes liggen prettig op de weg en bieden optimale ondersteuning door middel van een krachtige motor en duurzame accu. Met een elektrische fiets van Winora, Sinus of Haibike zit je dus altijd goed!

Eltener Fahrradprofi

Fietsen is plezier beleven en draagt tegelijkertijd bij aan uw gezondheid. Het doel van Eltener Fahrradprofi is om u dat fietsplezier volledig en veilig te laten ervaren. Daarom geven wij u passend advies vanuit onze kennis van techniek en trends. We kennen de voor- en nadelen van de diverse merken en type (elektrische) fietsen en bekijken, samen met u, welke fiets het beste bij uw wensen past. In onze winkel en werkplaats werken uitsluitend vakmensen met een passie voor tweewielers.

Persoonlijke service

Bij het kopen van een e-bike of sportfiets is persoonlijke service en goede voorlichting van belang. Onze medewerkers werken niet met targets en hebben dus alle tijd en aandacht voor u. Wij leggen daarbij de focus op de behoefte van de bezoeker. Onze klanten zochten onder meer op: