Eltener Fahrradprofi
Flyer Erkend DealerReviews_by_listen360_small

Over ons

Fietsen is plezier beleven en draagt tegelijkertijd bij aan uw gezondheid. Ons doel is om u dat fietsplezier volledig en veilig te laten ervaren. Daarom geven wij u passend advies vanuit onze kennis van techniek en trends. We kennen de voor- en nadelen van de diverse merken en type (elektrische) fietsen en bekijken, samen met u, welke fiets het beste bij uw wensen past.

In onze winkel en werkplaats werken uitsluitend vakmensen met een passie voor tweewielers. Gespecialiseerde monteurs brengen uw fiets weer in optimale staat. Met hun state of the art technische kennis helpen ze u weer vertrouwd en veilig de weg op. Ons advies houdt natuurlijk niet op bij de aankoop; we staan vijf dagen per week voor u klaar!


Onze medewerkers

Ulrich Roosendahl

Ulrich Roosendahl (Uli)
Eigenaar

Al ruim 25 jaar ben ik aan de fietssport verbonden. De passie voor fietsen uit zich in de vele kilometers die ik rij in binnen- en buitenland, maar ook tijdens het adviseren van onze klanten. De fietsenmarkt is de laatste jaren behoorlijk veranderd, waardoor júist het advies belangrijk is. Persoonlijk advies op maat, daar sta ik voor!

Randy Peters

Randy Peters
Eigenaar

Kwaliteit heeft een prijs, maar onze kennis is gratis. Ook ik was als kleine jongen helemaal gek van fietsen. E-bikes, BMX of racefiets; het maakt mij niet uit, ik vind het allemaal prachtig. Die passie is de drijfveer om onze klanten te laten genieten van hun (nieuwe) fiets. Dat kan alleen maar door het geven van aandacht, maar waar vind je dat tegenwoordig nog in de snelle online wereld? Juist dat maakt de Eltener Fahrradprofi anders.

Gerrit-Jan van Ralen

Gerrit-Jan van Ralen
Monteur

Naast monteur ben ik een fanatiek mountainbiker. Het liefst zit ik elk weekend op de mountainbike. Ik maak tochten tot wel 200 kilometer. De actie van het mountainbiken en het geduld en de precisie in de werkplaats vormen voor mij een mooi contrast. Van racefietsen tot e-bikes; ik ken ze van binnen en van buiten!

Henk Oldenboom
Hausmeister & Chauffeur

Ik heb al heel wat kilometers gemaakt in mijn leven, eerst op de vrachtwagen en later ook op de fiets. Vroeger ging ik met mijn zoon mountainbiken. Nu fiets ik vooral op mijn elektrische fiets, maar soms ook op mijn e-mountainbike of racefiets. Ik ben gepensioneerd, maar kan niet stilzitten. Daarom werk ik hier als ‘Hausmeister’. Ik ben van alle markten thuis en hier is altijd wat te doen!

Ellen Palm

Ellen Palm
Administratie

In deze mannenwereld kunnen we wel wat zorgzaamheid en orde gebruiken. Sinds 2011 ben ik werkzaam bij de Eltener Fahrradprofi. Ik ben verantwoordelijk voor de administratie en het voorraadbeheer. Daarnaast zorg ik voor de boodschappen en andere belangrijke randzaken. Want laten we eerlijk zijn: voor sommige zaken heb je toch echt een vrouw nodig!

E-bikes en s-pedelecs kopen bij Eltener Fahrradprofi

Flyer E-bikes

E-bikes zijn populaire vervoersmiddelen. En dat is niet zonder reden, want met een elektrische fiets kunt u comfortabel fietsen en lichter trappen. Steeds meer mensen ruilen hun gewone fiets in voor een e-bike. Bij Eltener Fahrradprofi kunt u kiezen uit verschillende elektrische fietsen. In ons assortiment vindt u vooral e-bikes van het Zwitserse merk Flyer, Hoogwaardige kwaliteit e-bikes met optimale stabiliteit en duurzaamheid. Luxe en comfort om vele kilometers mee te maken zonder een grote inspanning te hoeven leveren.

Winora e-bikes

De elektrische fietsen van Winora zijn vooral in Duitsland erg populair. Samen met de merken Sinus en Haibike staat Winora bekend om  de betrouwbare e-bikes. Sinus e-bikes zijn zeer degelijk en stabiel. Winona en Haibike vertegenwoordigen de meer sportieve pedelecs. De zeer comfortabele e-bikes liggen prettig op de weg en bieden optimale ondersteuning door middel van een krachtige motor en duurzame accu. Met een elektrische fiets van Winora, Sinus of Haibike zit je dus altijd goed!

Eltener Fahrradprofi

Fietsen is plezier beleven en draagt tegelijkertijd bij aan uw gezondheid. Het doel van Eltener Fahrradprofi is om u dat fietsplezier volledig en veilig te laten ervaren. Daarom geven wij u passend advies vanuit onze kennis van techniek en trends. We kennen de voor- en nadelen van de diverse merken en type (elektrische) fietsen en bekijken, samen met u, welke fiets het beste bij uw wensen past. In onze winkel en werkplaats werken uitsluitend vakmensen met een passie voor tweewielers.

Persoonlijke service

Bij het kopen van een e-bike of sportfiets is persoonlijke service en goede voorlichting van belang. Onze medewerkers werken niet met targets en hebben dus alle tijd en aandacht voor u. Wij leggen daarbij de focus op de behoefte van de bezoeker. Onze klanten zochten onder meer op: