Eltener Fahrradprofi
Flyer Erkend DealerReviews_by_listen360_small

Winkel Open op Afspraak

8 maart 2021

Onze winkel is weer open maar alleen op afspraak.

Hoe werkt dit?

  • Bel ons om een afspraak te maken. Telefoon: +49 2828 902111
  • In overleg wordt er een dag en tijd afgesproken en bekeken hoeveel tijd wij moeten vrij houden om u goed van dienst te kunnen zijn.
  • Op de afgesproken tijd wordt u ontvangen door één van onze verkoopmedewerkers en kunt u rustig rondkijken en proefrijden op de verschillende modellen.
  • Als u uw keus gemaakt heeft kunnen wij de koop direct afsluiten en kunt u de fiets direct(als deze op voorraad is) meenemen of een afhaalmoment inplannen. Wilt u nog even nadenken dan kunnen wij direct een vervolg afspraak inplannen voor u voor als u nog eens wilt kijken en proefrijden.
  • Houdt wel rekening met de geldende Covid-19 regels die er gelden in Duitsland, zoals het verplicht dragen van een mondkapje in de winkel en 1,5 meter afstand houden.

 

 

E-bikes en s-pedelecs kopen bij Eltener Fahrradprofi

Flyer E-bikes

E-bikes zijn populaire vervoersmiddelen. En dat is niet zonder reden, want met een elektrische fiets kunt u comfortabel fietsen en lichter trappen. Steeds meer mensen ruilen hun gewone fiets in voor een e-bike. Bij Eltener Fahrradprofi kunt u kiezen uit verschillende elektrische fietsen. In ons assortiment vindt u vooral e-bikes van het Zwitserse merk Flyer, Hoogwaardige kwaliteit e-bikes met optimale stabiliteit en duurzaamheid. Luxe en comfort om vele kilometers mee te maken zonder een grote inspanning te hoeven leveren.

Winora e-bikes

De elektrische fietsen van Winora zijn vooral in Duitsland erg populair. Samen met de merken Sinus en Haibike staat Winora bekend om  de betrouwbare e-bikes. Sinus e-bikes zijn zeer degelijk en stabiel. Winona en Haibike vertegenwoordigen de meer sportieve pedelecs. De zeer comfortabele e-bikes liggen prettig op de weg en bieden optimale ondersteuning door middel van een krachtige motor en duurzame accu. Met een elektrische fiets van Winora, Sinus of Haibike zit je dus altijd goed!

Eltener Fahrradprofi

Fietsen is plezier beleven en draagt tegelijkertijd bij aan uw gezondheid. Het doel van Eltener Fahrradprofi is om u dat fietsplezier volledig en veilig te laten ervaren. Daarom geven wij u passend advies vanuit onze kennis van techniek en trends. We kennen de voor- en nadelen van de diverse merken en type (elektrische) fietsen en bekijken, samen met u, welke fiets het beste bij uw wensen past. In onze winkel en werkplaats werken uitsluitend vakmensen met een passie voor tweewielers.

Persoonlijke service

Bij het kopen van een e-bike of sportfiets is persoonlijke service en goede voorlichting van belang. Onze medewerkers werken niet met targets en hebben dus alle tijd en aandacht voor u. Wij leggen daarbij de focus op de behoefte van de bezoeker. Onze klanten zochten onder meer op: