Eltener Fahrradprofi
Flyer Erkend DealerReviews_by_listen360_small

Wijziging in premies ENRA

1 oktober 2016

Wij werken al jaren samen met verzekeraar ENRA. Het is volgens ons een zeer gunstige e-bike verzekering. Onlangs heeft ENRA echter de premies aangepast. Wat is er veranderd?

Tot kort geleden werd de premie berekend op basis van het type fiets en de aanschafprijs. Sinds de wijziging speelt de regio waar je woont een belangrijke rol. Woon je in een gebied waar relatief veel fietsen gestolen worden, dan valt je premie hoger uit. Deze wijziging is ingevoerd, omdat er steeds meer e-bikes verkocht worden en deze (helaas) zeer geliefd zijn bij dieven. ENRA is dus noodgedwongen dit risico te spreiden d.m.v. deze wijziging.

We geven een rekenvoorbeeld om te demonstreren in hoeverre je postcode invloed heeft op de kosten.

E-bike verzekeren in Haarlem E-bike verzekeren in Emmen
Aanschafprijs: €3000,-Postcode: 2037AA

Duur: 5 jaar

Prijs: €570,-

Aanschafprijs: €3000,-Postcode: 7800

Duur: 5 jaar:

Prijs: €165,-

Bovenstaande berekening laat zien dat het verschil behoorlijk groot is. Mocht je dus in een ‘risicogebied’ wonen, dan loont het zich wellicht om ook bij andere verzekeraars na te vragen. Toch blijkt ENRA ook dan een goede partij als het gaat om de dekking.

Zelf je premie berekenen? Kijk op www.enra.nl voor meer informatie en de verschillende pakketten.

E-bikes en s-pedelecs kopen bij Eltener Fahrradprofi

Flyer E-bikes

E-bikes zijn populaire vervoersmiddelen. En dat is niet zonder reden, want met een elektrische fiets kunt u comfortabel fietsen en lichter trappen. Steeds meer mensen ruilen hun gewone fiets in voor een e-bike. Bij Eltener Fahrradprofi kunt u kiezen uit verschillende elektrische fietsen. In ons assortiment vindt u vooral e-bikes van het Zwitserse merk Flyer, Hoogwaardige kwaliteit e-bikes met optimale stabiliteit en duurzaamheid. Luxe en comfort om vele kilometers mee te maken zonder een grote inspanning te hoeven leveren.

Winora e-bikes

De elektrische fietsen van Winora zijn vooral in Duitsland erg populair. Samen met de merken Sinus en Haibike staat Winora bekend om  de betrouwbare e-bikes. Sinus e-bikes zijn zeer degelijk en stabiel. Winona en Haibike vertegenwoordigen de meer sportieve pedelecs. De zeer comfortabele e-bikes liggen prettig op de weg en bieden optimale ondersteuning door middel van een krachtige motor en duurzame accu. Met een elektrische fiets van Winora, Sinus of Haibike zit je dus altijd goed!

Eltener Fahrradprofi

Fietsen is plezier beleven en draagt tegelijkertijd bij aan uw gezondheid. Het doel van Eltener Fahrradprofi is om u dat fietsplezier volledig en veilig te laten ervaren. Daarom geven wij u passend advies vanuit onze kennis van techniek en trends. We kennen de voor- en nadelen van de diverse merken en type (elektrische) fietsen en bekijken, samen met u, welke fiets het beste bij uw wensen past. In onze winkel en werkplaats werken uitsluitend vakmensen met een passie voor tweewielers.

Persoonlijke service

Bij het kopen van een e-bike of sportfiets is persoonlijke service en goede voorlichting van belang. Onze medewerkers werken niet met targets en hebben dus alle tijd en aandacht voor u. Wij leggen daarbij de focus op de behoefte van de bezoeker. Onze klanten zochten onder meer op:

Open chat
Start de chat...