Eltener Fahrradprofi
Flyer Erkend DealerReviews_by_listen360_small

Vacature: Wij zoeken een verkoopmedewerker!

14 december 2021

Vacature: Wij zoeken een verkoopmedewerker!

Ben jij iemand die klanten graag, met eerlijke en duidelijke uitleg, helpt en adviseert bij de keuze van een nieuwe Elektrische fiets. Dan is deze baan misschien wel iets voor jou. Wij zijn op zoek naar iemand die zowel mondeling als schriftelijk het Duits beheerst en in deze taal duidelijke uitleg en advies kan geven aan klanten die op zoek zijn naar een elektrische fiets. Herken jij jezelf in onderstaande punten neem dan contact met ons op.

In het kort

Gezocht

– Verkoopervaring en interesse in (elektrische) fietsen, of bereid om zich hierin te verdiepen.
– Zowel schriftelijk als mondeling de Duitse taal machtig zijn.
– Zelfstandig, betrouwbaar en sociaal
– Servicegericht en klantvriendelijk
– Minimaal 32 uur per week beschikbaar
– Werkdagen van Dinsdag tot en met Zaterdag.

Geboden

– Salaris op basis van leeftijd en ervaring
– Werken met topmerken uit de elektrische fietsen branche.
– Loyale collega’s die Duits en Nederlands spreken
– Korting op fietsen/materialen

Cultuur

– Mix van Duits en Nederlands
– Geven en nemen
– In overleg is veel mogelijk
– Hard werken én plezier maken gaan prima samen

Toelichting

We zoeken iemand die enthousiast is en commercieel denkt maar vanuit de klant kan denken en samen met een klant tot de juiste keuze elektrische fiets komt. Een deel van het werk zal ook bestaan uit het beantwoorden van de mail, daarbij gaat het voornamelijk om klacht/storing afhandeling en het maken van offertes.

Ons bedrijf ligt nèt in Duitsland. Het is dus handig als je beide talen spreekt. Toch blijkt dat je, door het gewoon te doen, beide talen snel beter zult begrijpen.

Je werktijden zijn vast en het plannen van vrije dagen gaat in goed overleg. Het is soms hard werken, maar er wordt ook plezier gemaakt. Geven en nemen is het motto.

Word je hier enthousiast van? Bel, mail of kom langs!

Contact

E-bikes en s-pedelecs kopen bij Eltener Fahrradprofi

Flyer E-bikes

E-bikes zijn populaire vervoersmiddelen. En dat is niet zonder reden, want met een elektrische fiets kunt u comfortabel fietsen en lichter trappen. Steeds meer mensen ruilen hun gewone fiets in voor een e-bike. Bij Eltener Fahrradprofi kunt u kiezen uit verschillende elektrische fietsen. In ons assortiment vindt u vooral e-bikes van het Zwitserse merk Flyer, Hoogwaardige kwaliteit e-bikes met optimale stabiliteit en duurzaamheid. Luxe en comfort om vele kilometers mee te maken zonder een grote inspanning te hoeven leveren.

Winora e-bikes

De elektrische fietsen van Winora zijn vooral in Duitsland erg populair. Samen met de merken Sinus en Haibike staat Winora bekend om  de betrouwbare e-bikes. Sinus e-bikes zijn zeer degelijk en stabiel. Winona en Haibike vertegenwoordigen de meer sportieve pedelecs. De zeer comfortabele e-bikes liggen prettig op de weg en bieden optimale ondersteuning door middel van een krachtige motor en duurzame accu. Met een elektrische fiets van Winora, Sinus of Haibike zit je dus altijd goed!

Eltener Fahrradprofi

Fietsen is plezier beleven en draagt tegelijkertijd bij aan uw gezondheid. Het doel van Eltener Fahrradprofi is om u dat fietsplezier volledig en veilig te laten ervaren. Daarom geven wij u passend advies vanuit onze kennis van techniek en trends. We kennen de voor- en nadelen van de diverse merken en type (elektrische) fietsen en bekijken, samen met u, welke fiets het beste bij uw wensen past. In onze winkel en werkplaats werken uitsluitend vakmensen met een passie voor tweewielers.

Persoonlijke service

Bij het kopen van een e-bike of sportfiets is persoonlijke service en goede voorlichting van belang. Onze medewerkers werken niet met targets en hebben dus alle tijd en aandacht voor u. Wij leggen daarbij de focus op de behoefte van de bezoeker. Onze klanten zochten onder meer op:

Open chat
Start de chat...