Eltener Fahrradprofi
Flyer Erkend DealerReviews_by_listen360_small

FLYER e-bikes 2020 – Deel 1 – Het einde van een tijdperk

20 oktober 2019

Het fietsseizoen zit er weer op. Dat betekent dat we weer vooruitkijken naar het volgende jaar. In 2020 staat er weer een reeks nieuwe modellen klaar. In deze blogserie bespreken we een aantal opvallende zaken uit het assortiment van het Zwitserse topmerk Flyer.

Toen onze samenwerking met Flyer startte, was het merk in onze regio nog relatief onbekend. In Zwisterland, Oostenrijk en Zuid-Duitsland won het merk echter snel aan populariteit. De modellen die het meest succesvol waren, waren de T-Serie en C-serie. Deze e-bikes hadden alles wat je van een -ebike mag verwachten:

  • ze waren extreem stabiel en robuust
  • hadden een (voor die tijd) grote reikwijdte
  • en waren super comfortabel

Dit (en de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding) zorgde ervoor dat het model ook in Nederland, België en West-Duitsland steeds  vaker op de weg verscheen. Waar andere modellen slechts één of een paar jaar standhielden, waren de Flyer T-Serie en C-Serie een vaste waarde, ook voor ons als e-bike specialisten.

Maar, alles heeft een eind en tijden veranderen. In 2020 zullen de Flyer T-Serie en C-Serie uit het assortiment verdwijnen. Niet getreurd, want als ‘vervanger’ heeft de Zwitserse fabrikant twee mooie opvolgers klaarstaan. Daarover later meer…

VERDER LEZEN

E-bikes en s-pedelecs kopen bij Eltener Fahrradprofi

Flyer E-bikes

E-bikes zijn populaire vervoersmiddelen. En dat is niet zonder reden, want met een elektrische fiets kunt u comfortabel fietsen en lichter trappen. Steeds meer mensen ruilen hun gewone fiets in voor een e-bike. Bij Eltener Fahrradprofi kunt u kiezen uit verschillende elektrische fietsen. In ons assortiment vindt u vooral e-bikes van het Zwitserse merk Flyer, Hoogwaardige kwaliteit e-bikes met optimale stabiliteit en duurzaamheid. Luxe en comfort om vele kilometers mee te maken zonder een grote inspanning te hoeven leveren.

Winora e-bikes

De elektrische fietsen van Winora zijn vooral in Duitsland erg populair. Samen met de merken Sinus en Haibike staat Winora bekend om  de betrouwbare e-bikes. Sinus e-bikes zijn zeer degelijk en stabiel. Winona en Haibike vertegenwoordigen de meer sportieve pedelecs. De zeer comfortabele e-bikes liggen prettig op de weg en bieden optimale ondersteuning door middel van een krachtige motor en duurzame accu. Met een elektrische fiets van Winora, Sinus of Haibike zit je dus altijd goed!

Eltener Fahrradprofi

Fietsen is plezier beleven en draagt tegelijkertijd bij aan uw gezondheid. Het doel van Eltener Fahrradprofi is om u dat fietsplezier volledig en veilig te laten ervaren. Daarom geven wij u passend advies vanuit onze kennis van techniek en trends. We kennen de voor- en nadelen van de diverse merken en type (elektrische) fietsen en bekijken, samen met u, welke fiets het beste bij uw wensen past. In onze winkel en werkplaats werken uitsluitend vakmensen met een passie voor tweewielers.

Persoonlijke service

Bij het kopen van een e-bike of sportfiets is persoonlijke service en goede voorlichting van belang. Onze medewerkers werken niet met targets en hebben dus alle tijd en aandacht voor u. Wij leggen daarbij de focus op de behoefte van de bezoeker. Onze klanten zochten onder meer op:

Open chat
Start de chat...