Eltener Fahrradprofi
Flyer Erkend DealerReviews_by_listen360_small

FLYER e-bikes 2020 – Deel 3 – FLYER Upstreet

2 november 2019

Het fietsseizoen zit er weer op. Dat betekent dat we weer vooruitkijken naar het volgende jaar. In 2020 staat er weer een reeks nieuwe modellen klaar. In deze blogserie bespreken we een aantal opvallende zaken uit het assortiment van het Zwitserse topmerk Flyer.

LEES DEEL 1 VAN DEZE BLOGSERIE

LEES DEEL 2 VAN DEZE BLOGSERIE

Perfecte aanvulling

Flyer e-bikes staan niet bekend om hun voordelige fietsen; het merk bevindt zich in het hogere prijssegment. Dat betekent echter ook dat de kwaliteit van de e-bikes buitengewoon is. De Flyer Upstreet-serie laat zien waarom de Zwitserse fabrikant een plek verdient tussen de beste e-bike merken. Het is het vlaggenschip van 2020 en daarmee een perfecte aanvulling van ons assortiment.

Verschillen met de Gotour-serie

De Upstreet-serie is duidelijk anders dan de eerder besproken Gotour-serie. De Upstreets hebben een meer sportieve look. Daarnaast is deze serie naast een Bosch motor (Upstreet4) ook verkrijgbaar met Panansonic motor (Upstreet5). Het verschil tussen beide motoren zit hem vooral in de intensiteit van de ondersteuning. Het systeem van Bosch voelt krachtiger aan, maar legt het af tegen de Panasonic uitrusting als het gaat om actieradius. De ondersteuning van het Panasonic systeem is rustiger en voelt geleidelijker, waardoor de reikwijdte groter blijkt.

Los van de uitursting, is de zithouding ietwat sportiever. De houding is normaal tot licht gebogen, wat veel mensen als sportief en prettig ervaren. De Upstreet-serie is tevens verkrijgbaar als s-pedelec, ook wel bekend als highspeed e-bike. Dat betekent dat de fiets snelheden tot 45km/u behaalt. De s-pedelecs van Flyer voldoen aan de Europese eisen en worden dan ook geleverd met de benodigde papieren. Dit geldt niet voor de Gotour-serie, waarvan alle modellen tot 25km/u ondersteunen.

Dubbele accu voor extra reikwijdte

Weet je niet van ophouden? Geen probleem, want een aantal modellen in de Upstreet-serie is uit te breiden met een extra accu. Door de accu op de framebuis te klikken, verdubbelt je reikwijdte en kun je nog langer genieten van je tour. De uitbreiding is echter alleen mogelijk bij het Bosch-systeem van de Upstreet4.

Flyer Intelligent Technology (FIT)

In 2018 introduceerde Flyer de nieuwe technology ‘FIT’. Het systeem dat de verschillende technologieen in de e-bike optimaal laat samenwerken is inmiddels verder ontwikkeld en terug te vinden in veel Upstreet-modellen. Het D1 display met navigatie- en fitnessprogramma en de slimme automatisch ondersteuningsstand passen helemaal in deze tijd. Hoewel de FIT uitrusting bij meerdere e-bikes toegepast is, zijn wij van mening dat het systeem beter tot zijn recht komt in de Upstreet5-serie. De Upstreet4-serie (Bosch) wordt helaas niet met dit systeem aangeboden, maar biedt wel een deel van de mogelijkheden door middel van het Bosch Kiox display en de Bosch eConnect app.

Allround e-bike

Al met al kunnen we stellen dat deye comfortabele, sportieve en supermoderne e-bike één van de meest allround e-bikes op de markt is. Ben je nieuwsgierig geworden?

BEKIJK DE UPSTREET MODELLEN

E-bikes en s-pedelecs kopen bij Eltener Fahrradprofi

Flyer E-bikes

E-bikes zijn populaire vervoersmiddelen. En dat is niet zonder reden, want met een elektrische fiets kunt u comfortabel fietsen en lichter trappen. Steeds meer mensen ruilen hun gewone fiets in voor een e-bike. Bij Eltener Fahrradprofi kunt u kiezen uit verschillende elektrische fietsen. In ons assortiment vindt u vooral e-bikes van het Zwitserse merk Flyer, Hoogwaardige kwaliteit e-bikes met optimale stabiliteit en duurzaamheid. Luxe en comfort om vele kilometers mee te maken zonder een grote inspanning te hoeven leveren.

Winora e-bikes

De elektrische fietsen van Winora zijn vooral in Duitsland erg populair. Samen met de merken Sinus en Haibike staat Winora bekend om  de betrouwbare e-bikes. Sinus e-bikes zijn zeer degelijk en stabiel. Winona en Haibike vertegenwoordigen de meer sportieve pedelecs. De zeer comfortabele e-bikes liggen prettig op de weg en bieden optimale ondersteuning door middel van een krachtige motor en duurzame accu. Met een elektrische fiets van Winora, Sinus of Haibike zit je dus altijd goed!

Eltener Fahrradprofi

Fietsen is plezier beleven en draagt tegelijkertijd bij aan uw gezondheid. Het doel van Eltener Fahrradprofi is om u dat fietsplezier volledig en veilig te laten ervaren. Daarom geven wij u passend advies vanuit onze kennis van techniek en trends. We kennen de voor- en nadelen van de diverse merken en type (elektrische) fietsen en bekijken, samen met u, welke fiets het beste bij uw wensen past. In onze winkel en werkplaats werken uitsluitend vakmensen met een passie voor tweewielers.

Persoonlijke service

Bij het kopen van een e-bike of sportfiets is persoonlijke service en goede voorlichting van belang. Onze medewerkers werken niet met targets en hebben dus alle tijd en aandacht voor u. Wij leggen daarbij de focus op de behoefte van de bezoeker. Onze klanten zochten onder meer op: