Eltener Fahrradprofi
Flyer Erkend DealerReviews_by_listen360_small

FLYER e-bikes 2020 – Deel 2 – FLYER Gotour

2 november 2019

Het fietsseizoen zit er weer op. Dat betekent dat we weer vooruitkijken naar het volgende jaar. In 2020 staat er weer een reeks nieuwe modellen klaar. In deze blogserie bespreken we een aantal opvallende zaken uit het assortiment van het Zwitserse topmerk Flyer.

DEEL 1 LEZEN

C-Serie en T-Serie zwaaien af

De vaste waarde door de jaren heen verdwijnt. De best verkochte modellen zoals de Flyer T8.1 Next Generation of de Flyer T8K uit het afgelopen jaar, zien we in 2020 niet meer terug. Het is het einde van een tijdperk, maar geen reden om te treuren. Er staan voor beide series namelijk mooie opvolgers klaar.

Gotour-serie treedt aan

De opvolgers van de Flyer T-serie ne C-serie vinden we in de Gotour-series. Het compacte en zeer stabiele frame, centraal gemonteerde accu en motor en de hoogwaardige afmontage die we kenden uit de afgelopen modeljaren, zien we direct terug.

Gotour4

De Flyer Gotour4 is de geevalueerde vorm van de C-serie. De 26 inch wielen en naar de bestuurder gerichte stuur, zorgen ervoor dat u een rechte en zeer comfortabele zithouding heeft. De houding is vergelijkbaar met de (typisch Nederlandse) ‘oma-fiets’. Deze houding wordt door veel mensen als ‘relaxt’ en ‘zeker’ ervaren. De Gotour4 is daarmee dus de perfecte opvolger van de Flyer C-serie. Nadeel van de Gotour4 serie is wel, dat de fiets enkel geschikt is voor mensen met een lichaamslengte tussen de 1.50m en 1.70m, het model is alleen verkrijgbaar inde maten XS en S. Maar niet getreurd…

Gotour5

Voor het ‘grotere’ publiek is er de Gotour5-serie. Deze e-bike is uitgerust met dezelfde centrale accu, aandrijving en hoogwaardige afmontage, maar dan met 28 inch wielen. Ook de zithouding van de Gotour5 is zeer comfortabel door het ietwat gebogen stuur. De kenner ziet direct de vergelijking met de Flyer T-serie. Deze fiets is verkrijgbaar in verschillende typen (derailleur, naaf, terugtraprem etc.) en daarmee geschikt voor, tjah, eigenlijk iedereen die comfortabel kan fietsen op een maat S of groter. Zonder overdrijven; deze e-bike heeft alles wat een e-bike van de betere klasse nodig heeft!

Gotour6

Voor de mensen die oog hebben voor design, zal de Flyer Gotour6 de interesse wekken. Wat direct opvalt is de geïntegreerde accu en de (mede daardoor) strakke en moderne uitstraling. De krachtige Bosch motor, uiteraard centraal gemonteerd, is gecombineerd met een Powertube Powerpack accu die op charmante wijze is weggewerkt in het frame. Deze e-bike is verkrijgbaar in vier verschillende uitrustingen en drie prachtige kleuren. De Gotour6 is alles wat je mag verwachten van een e-bike in 2020.

BEKIJK ALLE GOTOUR E-BIKES

LEES DEEL 3 VAN DEZE BLOGSERIE

E-bikes en s-pedelecs kopen bij Eltener Fahrradprofi

Flyer E-bikes

E-bikes zijn populaire vervoersmiddelen. En dat is niet zonder reden, want met een elektrische fiets kunt u comfortabel fietsen en lichter trappen. Steeds meer mensen ruilen hun gewone fiets in voor een e-bike. Bij Eltener Fahrradprofi kunt u kiezen uit verschillende elektrische fietsen. In ons assortiment vindt u vooral e-bikes van het Zwitserse merk Flyer, Hoogwaardige kwaliteit e-bikes met optimale stabiliteit en duurzaamheid. Luxe en comfort om vele kilometers mee te maken zonder een grote inspanning te hoeven leveren.

Winora e-bikes

De elektrische fietsen van Winora zijn vooral in Duitsland erg populair. Samen met de merken Sinus en Haibike staat Winora bekend om  de betrouwbare e-bikes. Sinus e-bikes zijn zeer degelijk en stabiel. Winona en Haibike vertegenwoordigen de meer sportieve pedelecs. De zeer comfortabele e-bikes liggen prettig op de weg en bieden optimale ondersteuning door middel van een krachtige motor en duurzame accu. Met een elektrische fiets van Winora, Sinus of Haibike zit je dus altijd goed!

Eltener Fahrradprofi

Fietsen is plezier beleven en draagt tegelijkertijd bij aan uw gezondheid. Het doel van Eltener Fahrradprofi is om u dat fietsplezier volledig en veilig te laten ervaren. Daarom geven wij u passend advies vanuit onze kennis van techniek en trends. We kennen de voor- en nadelen van de diverse merken en type (elektrische) fietsen en bekijken, samen met u, welke fiets het beste bij uw wensen past. In onze winkel en werkplaats werken uitsluitend vakmensen met een passie voor tweewielers.

Persoonlijke service

Bij het kopen van een e-bike of sportfiets is persoonlijke service en goede voorlichting van belang. Onze medewerkers werken niet met targets en hebben dus alle tijd en aandacht voor u. Wij leggen daarbij de focus op de behoefte van de bezoeker. Onze klanten zochten onder meer op:

Open chat
Start de chat...