Eltener Fahrradprofi
Flyer Erkend DealerReviews_by_listen360_small

Flyer e-bikes 2019: nieuwe ontwikkelingen en modellen

22 december 2018

Het jaar is voorbij gevlogen bij de Eltener Fahrradprofi. Het is de hoogste tijd om onze website klaar te stomen voor de nieuwe modellen. In deze blog behandelen we de nieuwe fietsen van het Zwitserse merk ‚Flyer’.

Nieuwe ontwikkelingen

Maar eerst meer over de technologie: Flyer heeft een nieuwe motor en accu. De Panasonic GX0 motor en Smart Integrated Batterij (SIB) bieden nog meer reikwijdte dan voorheen. Het systeem zien we als eerste bij de elektrische mountainbikes van Flyer. Het maakt de e-MTB’s niet alleen sterker, maar ook lichter.

Naast de ontwikkelingen rondom de Panasonic motor en accu, heeft ook de samenwerking met Bosch innovaties opgeleverd. Zo is een aantal modellen uitgerust met een soort ABS-systeem, waaronder TX-Serie. Verder zijn er verbeteringen aangebracht in de motor en is er een nieuwe type framebuisaccu ontwikkeld, die we bijvoorbeeld terugzien in de Upstreet-serie.

Nieuwe modellen

Met de 2019-modellen van Flyer, zet het merk een nieuwe standaard voor haar eigen producten, maar ook in de markt. We lichten ze graag even toe!

Flyer Gotour2

De Gotour-serie, die we vooral kennen als opvolger van de vertrouwde T-serie, heeft er een ‘zusje’ bij. De Gotour2 is een meer toegankelijk model (qua prijs) dan de andere Gotour-modellen, maar daarom niet minder comfortabel. Met een geringe trapweerstand en grote stabiliteit is deze e-bike een prima tourfiets.

Flyer Upstreet1

De Upstreet5, één van de hardlopers in 2018, heeft er ook een zusje bij, maar dan een hele kleine! Met de 20-inch wielen en lage instap is deze e-bike perfect om mee te nemen op reis. De sterke motor en hoogwaardige onderdelen zorgen ervoor dat deze kleine e-bike het comfort biedt van de grote varianten.

Flyer Upstreet4

De Upstreet4 doet ons erg denken aan de Upsreet5, ware het niet dat deze e-bike met een dubbele accu uitgerust kan worden! Dit zorgt ervoor dat deze e-bikes een zeer grote reikwijdte hebben. Dit is een optimale fiets voor mensen die veel onderweg zijn, zoals dagelijks woon-werkverkeer, of voor lange fietsvakanties.

Flyer Intelligent Technology

In 2016/2017 heeft Flyer ruchtbaarheid gegeven aan het FIT systeem. Dit systeem werd geïntroduceerd met de Flyer U-Serie, maar zien we nu bij de meeste nieuwe modellen terug. FIT staat voor het optimale samenspel tussen accu, motor en display. Dit zorgt ervoor dat het fietscomfort, maar ook de prestaties van deze onderdelen, naar een nieuw level getild worden.

Meer over FIT lees je in een eerdere blog.

 

Persoonlijk zijn we zeer tevreden over de toevoegingen aan het assortiment van Flyer. Met deze nieuwe én de vertrouwde modellen, kunnen we ook in 2019 weer een mooie bijdrage leveren aan het fietsplezier van onze klanten!

 

E-bikes en s-pedelecs kopen bij Eltener Fahrradprofi

Flyer E-bikes

E-bikes zijn populaire vervoersmiddelen. En dat is niet zonder reden, want met een elektrische fiets kunt u comfortabel fietsen en lichter trappen. Steeds meer mensen ruilen hun gewone fiets in voor een e-bike. Bij Eltener Fahrradprofi kunt u kiezen uit verschillende elektrische fietsen. In ons assortiment vindt u vooral e-bikes van het Zwitserse merk Flyer, Hoogwaardige kwaliteit e-bikes met optimale stabiliteit en duurzaamheid. Luxe en comfort om vele kilometers mee te maken zonder een grote inspanning te hoeven leveren.

Winora e-bikes

De elektrische fietsen van Winora zijn vooral in Duitsland erg populair. Samen met de merken Sinus en Haibike staat Winora bekend om  de betrouwbare e-bikes. Sinus e-bikes zijn zeer degelijk en stabiel. Winona en Haibike vertegenwoordigen de meer sportieve pedelecs. De zeer comfortabele e-bikes liggen prettig op de weg en bieden optimale ondersteuning door middel van een krachtige motor en duurzame accu. Met een elektrische fiets van Winora, Sinus of Haibike zit je dus altijd goed!

Eltener Fahrradprofi

Fietsen is plezier beleven en draagt tegelijkertijd bij aan uw gezondheid. Het doel van Eltener Fahrradprofi is om u dat fietsplezier volledig en veilig te laten ervaren. Daarom geven wij u passend advies vanuit onze kennis van techniek en trends. We kennen de voor- en nadelen van de diverse merken en type (elektrische) fietsen en bekijken, samen met u, welke fiets het beste bij uw wensen past. In onze winkel en werkplaats werken uitsluitend vakmensen met een passie voor tweewielers.

Persoonlijke service

Bij het kopen van een e-bike of sportfiets is persoonlijke service en goede voorlichting van belang. Onze medewerkers werken niet met targets en hebben dus alle tijd en aandacht voor u. Wij leggen daarbij de focus op de behoefte van de bezoeker. Onze klanten zochten onder meer op: