Eltener Fahrradprofi
Flyer Erkend DealerReviews_by_listen360_small

FLYER 2017 modellen al uit voorraad leverbaar

5 januari 2017

Voor we het in de gaten hebben komen de feestdagen er weer aan. Het jaar 2016 loopt ten einde en dat betekent: op naar 2017! Wij zijn er echter vroeg bij: de 2017 modellen van FLYER zijn al bij ons te verkrijgen.

Wat is er nieuw?

Om eerlijk te zijn: er zijn weinig tot geen overduidelijke verschillen met de FLYER modellen uit 2016. Het assortiment is hetzelfde, de uitrusting van de fietsen is (nagenoeg) gelijk gebleven en daarmee natuurlijk ook de kwaliteit die we van FLYER gewend zijn.

FLYER FIT

Wat wel nieuw is, is FLYER FIT. Deze nieuwe kijk op elektrische fietsen werd in 2016 geïntroduceerd. Meer weten? Lees dan dit artikel.

Inruilen

Heeft u interesse in het nieuwste FLYER model en wilt u uw huidige e-bike inruilen? Neem dan eerst contact met ons op voor informatie over de mogelijkheden.

E-bikes en s-pedelecs kopen bij Eltener Fahrradprofi

Flyer E-bikes

E-bikes zijn populaire vervoersmiddelen. En dat is niet zonder reden, want met een elektrische fiets kunt u comfortabel fietsen en lichter trappen. Steeds meer mensen ruilen hun gewone fiets in voor een e-bike. Bij Eltener Fahrradprofi kunt u kiezen uit verschillende elektrische fietsen. In ons assortiment vindt u vooral e-bikes van het Zwitserse merk Flyer, Hoogwaardige kwaliteit e-bikes met optimale stabiliteit en duurzaamheid. Luxe en comfort om vele kilometers mee te maken zonder een grote inspanning te hoeven leveren.

Winora e-bikes

De elektrische fietsen van Winora zijn vooral in Duitsland erg populair. Samen met de merken Sinus en Haibike staat Winora bekend om  de betrouwbare e-bikes. Sinus e-bikes zijn zeer degelijk en stabiel. Winona en Haibike vertegenwoordigen de meer sportieve pedelecs. De zeer comfortabele e-bikes liggen prettig op de weg en bieden optimale ondersteuning door middel van een krachtige motor en duurzame accu. Met een elektrische fiets van Winora, Sinus of Haibike zit je dus altijd goed!

Eltener Fahrradprofi

Fietsen is plezier beleven en draagt tegelijkertijd bij aan uw gezondheid. Het doel van Eltener Fahrradprofi is om u dat fietsplezier volledig en veilig te laten ervaren. Daarom geven wij u passend advies vanuit onze kennis van techniek en trends. We kennen de voor- en nadelen van de diverse merken en type (elektrische) fietsen en bekijken, samen met u, welke fiets het beste bij uw wensen past. In onze winkel en werkplaats werken uitsluitend vakmensen met een passie voor tweewielers.

Persoonlijke service

Bij het kopen van een e-bike of sportfiets is persoonlijke service en goede voorlichting van belang. Onze medewerkers werken niet met targets en hebben dus alle tijd en aandacht voor u. Wij leggen daarbij de focus op de behoefte van de bezoeker. Onze klanten zochten onder meer op:

Open chat
Start de chat...