Eltener Fahrradprofi
Flyer Erkend DealerReviews_by_listen360_small

Ervaar FLYER in Huttwil

4 januari 2017

Enthousiast over of nieuwsgierig naar FLYER? Wilt u méér ervaren? Tijdens de “FLYER Erlebnis” in Huttwil krijgt u diepgaande informatie over de geschiedenis, het merk en de ontwikkeling van FLYER. Tijdens een proefrit rondom de broedplaats of één van de afwisselende tours door de Zwitserse heuvels kunt u het FLYER-gevoel optimaal beleven.

Een instructierit of tour door het mooie Emmental met culinaire tussenstops in de natuur of zelfs een barbecue… Met de veelzijdige mogelijkheden en goede infrastructuur is er voor elk gezelschap een geschikt programma.

Als individu of kleine groep (tot vijf personen) heeft u de mogelijkheid een FLYER te huren of u op dinsdag te laten rondleiden door de fabriek met aansluitend een proefrit. Er wordt dan een geschikte route voor u uitgestippeld met meerdere bezienswaardigheden, zodat u optimaal kunt genieten van het Zwitserse landschap.

Bent u met een grotere groep (vanaf zes personen), dan organiseren we graag een specifiek samengesteld programma voor u. U kunt – met of zonder gids – een FLYER tour maken, met als mogelijkheid het boeken van een pauzeactiviteit. Laat u inspireren!

Bezoektijden FLYER Erlebnis:
Ma. t/m zo.: op aanvraag

Openingstijden FLYER Verhuur:
Ma. t/m vr.: 08:00u – 12:00u / 13:30u – 17:00u
Za. (apr. t/m okt.): 08:00u – 12:00u / 13:00u – 18:00u
Zo.: op aanvraag

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het FLYER Erlebnis team.

Telefonnummer: +41 (0)62 959 55 71

Bekijk ook de brochure voor alle aanbiedingen

E-bikes en s-pedelecs kopen bij Eltener Fahrradprofi

Flyer E-bikes

E-bikes zijn populaire vervoersmiddelen. En dat is niet zonder reden, want met een elektrische fiets kunt u comfortabel fietsen en lichter trappen. Steeds meer mensen ruilen hun gewone fiets in voor een e-bike. Bij Eltener Fahrradprofi kunt u kiezen uit verschillende elektrische fietsen. In ons assortiment vindt u vooral e-bikes van het Zwitserse merk Flyer, Hoogwaardige kwaliteit e-bikes met optimale stabiliteit en duurzaamheid. Luxe en comfort om vele kilometers mee te maken zonder een grote inspanning te hoeven leveren.

Winora e-bikes

De elektrische fietsen van Winora zijn vooral in Duitsland erg populair. Samen met de merken Sinus en Haibike staat Winora bekend om  de betrouwbare e-bikes. Sinus e-bikes zijn zeer degelijk en stabiel. Winona en Haibike vertegenwoordigen de meer sportieve pedelecs. De zeer comfortabele e-bikes liggen prettig op de weg en bieden optimale ondersteuning door middel van een krachtige motor en duurzame accu. Met een elektrische fiets van Winora, Sinus of Haibike zit je dus altijd goed!

Eltener Fahrradprofi

Fietsen is plezier beleven en draagt tegelijkertijd bij aan uw gezondheid. Het doel van Eltener Fahrradprofi is om u dat fietsplezier volledig en veilig te laten ervaren. Daarom geven wij u passend advies vanuit onze kennis van techniek en trends. We kennen de voor- en nadelen van de diverse merken en type (elektrische) fietsen en bekijken, samen met u, welke fiets het beste bij uw wensen past. In onze winkel en werkplaats werken uitsluitend vakmensen met een passie voor tweewielers.

Persoonlijke service

Bij het kopen van een e-bike of sportfiets is persoonlijke service en goede voorlichting van belang. Onze medewerkers werken niet met targets en hebben dus alle tijd en aandacht voor u. Wij leggen daarbij de focus op de behoefte van de bezoeker. Onze klanten zochten onder meer op:

Open chat
Start de chat...