Eltener Fahrradprofi
Flyer Erkend DealerReviews_by_listen360_small

E-bike via je werkgever zonder fietsplan

6 oktober 2018

Tot 2015 konden werknemers gebruikmaken van het fietsplan. Het fietsplan was een regeling waarbij de werkgever een groot deel van de fiets vergoedde door middel van een fiscaal voordeel. Inmiddels gelden voor (elektrische) fietsen dezelfde regels als voor bijvoorbeeld sporten op kosten van de zaak of een bedrijfsuitje. Een fiets van de zaak is dus niet langer een standaard mogelijkheid. Dat betekent echter niet dat het niet meer kan of mag.Sommige bedrijven hebben ervoor gekozen om een ‘eigen fietsplan’ op te zetten om zo het oude fietsplan voort te laten bestaan.

Daarnaast zijn er nog een aantal opties:

  1. De werkgever van 1,2% van het totale loon (dus van de gehele organisatie) uitgeven aan belastingvrije extra’s. Ga eens na bij je werkgever of er budget beschikbaar gesteld kan worden voor een elektrische fiets.
  2. Wanneer je een fiets ‘least’ van je werkgever, hoeft hierover geen belasting betaald te worden. De fiets blijft dan eigendom van de werkgever en wordt gebruikt voor woon-werkverkeer.
  3. Je kunt een renteloze lening aangaan met je werkgever. Vraag de Belastingdienst naar meer informatie hierover.

Heb je vragen over een dergelijke regeling? Ga dan eerst in overleg met je werkgever. Als duidelijk is welke regeling mogelijk is, helpen we je graag met het vinden van de elektrische fiets die past bij jouw wensen en het budget van je werkgever.

E-bikes en s-pedelecs kopen bij Eltener Fahrradprofi

Flyer E-bikes

E-bikes zijn populaire vervoersmiddelen. En dat is niet zonder reden, want met een elektrische fiets kunt u comfortabel fietsen en lichter trappen. Steeds meer mensen ruilen hun gewone fiets in voor een e-bike. Bij Eltener Fahrradprofi kunt u kiezen uit verschillende elektrische fietsen. In ons assortiment vindt u vooral e-bikes van het Zwitserse merk Flyer, Hoogwaardige kwaliteit e-bikes met optimale stabiliteit en duurzaamheid. Luxe en comfort om vele kilometers mee te maken zonder een grote inspanning te hoeven leveren.

Winora e-bikes

De elektrische fietsen van Winora zijn vooral in Duitsland erg populair. Samen met de merken Sinus en Haibike staat Winora bekend om  de betrouwbare e-bikes. Sinus e-bikes zijn zeer degelijk en stabiel. Winona en Haibike vertegenwoordigen de meer sportieve pedelecs. De zeer comfortabele e-bikes liggen prettig op de weg en bieden optimale ondersteuning door middel van een krachtige motor en duurzame accu. Met een elektrische fiets van Winora, Sinus of Haibike zit je dus altijd goed!

Eltener Fahrradprofi

Fietsen is plezier beleven en draagt tegelijkertijd bij aan uw gezondheid. Het doel van Eltener Fahrradprofi is om u dat fietsplezier volledig en veilig te laten ervaren. Daarom geven wij u passend advies vanuit onze kennis van techniek en trends. We kennen de voor- en nadelen van de diverse merken en type (elektrische) fietsen en bekijken, samen met u, welke fiets het beste bij uw wensen past. In onze winkel en werkplaats werken uitsluitend vakmensen met een passie voor tweewielers.

Persoonlijke service

Bij het kopen van een e-bike of sportfiets is persoonlijke service en goede voorlichting van belang. Onze medewerkers werken niet met targets en hebben dus alle tijd en aandacht voor u. Wij leggen daarbij de focus op de behoefte van de bezoeker. Onze klanten zochten onder meer op: