Eltener Fahrradprofi
Flyer Erkend DealerReviews_by_listen360_small

Bosch Nyon

5 januari 2017

Bosch Nyon display is een controller, navigatie systeem en fitness trainer in één toepasing die bovenop het stuur van de elektrische fiets gemonteerd wordt. Daarnaast is het interactief verbonden met uw smartphone en is het in staat om uw muziek te beheren. Het is een ideaal systeem om technologie en onze omgeving te bundelen in één apparaat. Er zullen continu nieuwe apps, updates en functies op het Bosch Online Portal terug te vinden zijn om de wereld van de “eBiker” uit te breiden, met als doel de optimale fietservaring.

Connect your Way
De eerste all-in-one eBike on-board computer
Beschikbaar voor Active Line, Performance Line en Performance Line CX

Smartphone app “eBike Connect”
Aan de hand van Bluetooth kan je op eenvoudige wijze uw Nyon systeem connecteren met je smartphone. Op deze manier kan u uw ritten, persoonlijke instellingen en andere dingen aanpassen.

Online portal eBike-Connect.com
Plan je volgende reis of volledige vakantie vanaf je computer. Upload via wifi je geplande routes en analyseer achteraf je prestaties.

Al de relevantie informatie tijdens het rijden: tijd, snelheid, afstand, batterij status, hoogte, trapfrequentie, motorondersteuning, enz. De display toont zelfs uw kosten besparing en CO2 uitstoot ten opzichte van de auto. Met de smartphone applicatie eBike Connect kan u zelf de lay-out van het scherm aanpassen naargelang de informatie die u het belangrijkste vindt.

Navigatie
Met de ingebouwde navigatie kan u eenvoudig routes plannen. De Nyon kent alle bekende fietsroutes en zal uw route berekenen op basis van GPS. Het display kan uw begeleiding in 2D of 3D weergeven. Het systeem is bovendien intelligent en zal op basis van de route en uw rijgedrag bepalen of de status van uw accu nog voldoende is om u tot het einde te brengen. Gaande weg zullen ook steeds nieuwe calculaties gemaakt worden die de status van de accu in rekening brengt. Zo kan u anticiperen en uw rijstijl aanpassen wanneer nodig. Routes plannen is eenvoudig. U kan aan de hand van de Bosch eBike Connect app of het web portal uw route plannen en later uploaden in het Nyon display.

Via de Bosch eBike app kan u bovendien steeds extra kaartmateriaal aanschaffen.

Fitness
Het Bosch Nyon systeem is een mobiele personal fitness trainer. Op basis van uw omwentelingsnelheid en druk op de pedalen zal de Nyon een berekening maken van uw work out intensiteit en verbrande caloriën. Via Bluetooth kan u de Nyon connecteren met een hartmonitor als de Polar H7. Op deze manier kan u altijd de juiste intensiteit van uw training bepalen. Houd altijd een oog op de behaalde resultaten van je training. Link de Nyon met de ebike-connect.com web portal en analyseer je resultaten via de PC.

Smartphone Functie
Via Bluetooth kan de Nyon geconnecteerd worden met uw smartphone. De Nyon brengt u op de hoogte van nieuwe berichten terwijl uw smartphone veilig zit weggeborgen. Om uw berichten volledig te lezen of te beantwoorden dient u te stoppen met fietsen. Via de eBike Connect smartphone app kan u bijkomende informatie ontvangen en uw smartphone opladen aan de hand van de ingebouwde micro USB poort.

E-bikes en s-pedelecs kopen bij Eltener Fahrradprofi

Flyer E-bikes

E-bikes zijn populaire vervoersmiddelen. En dat is niet zonder reden, want met een elektrische fiets kunt u comfortabel fietsen en lichter trappen. Steeds meer mensen ruilen hun gewone fiets in voor een e-bike. Bij Eltener Fahrradprofi kunt u kiezen uit verschillende elektrische fietsen. In ons assortiment vindt u vooral e-bikes van het Zwitserse merk Flyer, Hoogwaardige kwaliteit e-bikes met optimale stabiliteit en duurzaamheid. Luxe en comfort om vele kilometers mee te maken zonder een grote inspanning te hoeven leveren.

Winora e-bikes

De elektrische fietsen van Winora zijn vooral in Duitsland erg populair. Samen met de merken Sinus en Haibike staat Winora bekend om  de betrouwbare e-bikes. Sinus e-bikes zijn zeer degelijk en stabiel. Winona en Haibike vertegenwoordigen de meer sportieve pedelecs. De zeer comfortabele e-bikes liggen prettig op de weg en bieden optimale ondersteuning door middel van een krachtige motor en duurzame accu. Met een elektrische fiets van Winora, Sinus of Haibike zit je dus altijd goed!

Eltener Fahrradprofi

Fietsen is plezier beleven en draagt tegelijkertijd bij aan uw gezondheid. Het doel van Eltener Fahrradprofi is om u dat fietsplezier volledig en veilig te laten ervaren. Daarom geven wij u passend advies vanuit onze kennis van techniek en trends. We kennen de voor- en nadelen van de diverse merken en type (elektrische) fietsen en bekijken, samen met u, welke fiets het beste bij uw wensen past. In onze winkel en werkplaats werken uitsluitend vakmensen met een passie voor tweewielers.

Persoonlijke service

Bij het kopen van een e-bike of sportfiets is persoonlijke service en goede voorlichting van belang. Onze medewerkers werken niet met targets en hebben dus alle tijd en aandacht voor u. Wij leggen daarbij de focus op de behoefte van de bezoeker. Onze klanten zochten onder meer op:

Open chat
Start de chat...