Eltener Fahrradprofi
Flyer Erkend DealerReviews_by_listen360_small

Bezorging

Wilt u uw e-bike thuis laten bezorgen? Dat kan! We brengen de e-bike afgemonteerd en rijklaar bij u aan huis. U kunt dus direct op pad en hoeft niet zelf voor het transport van de fiets(en) te zorgen. Maak een afspraak via ons contactformulier, per mail of bel ons. In overleg plannen we een datum en tijdvak waarin we uw e-bike komen bezorgen. Het bezorgen is mogelijk van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 18.00 uur. Voor bezorging voor 09.00 uur of na 18.00 uur en bij bezorgen op zaterdag wordt een toeslag van € 20,00.

Bezorgkosten

 

Nederland: €50,-

Duitsland regio Nordrhein-Westfalen: €50,-

Andere regio’s in Duitsland: €100,-

België: €100,-

E-bikes en s-pedelecs kopen bij Eltener Fahrradprofi

Flyer E-bikes

E-bikes zijn populaire vervoersmiddelen. En dat is niet zonder reden, want met een elektrische fiets kunt u comfortabel fietsen en lichter trappen. Steeds meer mensen ruilen hun gewone fiets in voor een e-bike. Bij Eltener Fahrradprofi kunt u kiezen uit verschillende elektrische fietsen. In ons assortiment vindt u vooral e-bikes van het Zwitserse merk Flyer, Hoogwaardige kwaliteit e-bikes met optimale stabiliteit en duurzaamheid. Luxe en comfort om vele kilometers mee te maken zonder een grote inspanning te hoeven leveren.

Winora e-bikes

De elektrische fietsen van Winora zijn vooral in Duitsland erg populair. Samen met de merken Sinus en Haibike staat Winora bekend om  de betrouwbare e-bikes. Sinus e-bikes zijn zeer degelijk en stabiel. Winona en Haibike vertegenwoordigen de meer sportieve pedelecs. De zeer comfortabele e-bikes liggen prettig op de weg en bieden optimale ondersteuning door middel van een krachtige motor en duurzame accu. Met een elektrische fiets van Winora, Sinus of Haibike zit je dus altijd goed!

Eltener Fahrradprofi

Fietsen is plezier beleven en draagt tegelijkertijd bij aan uw gezondheid. Het doel van Eltener Fahrradprofi is om u dat fietsplezier volledig en veilig te laten ervaren. Daarom geven wij u passend advies vanuit onze kennis van techniek en trends. We kennen de voor- en nadelen van de diverse merken en type (elektrische) fietsen en bekijken, samen met u, welke fiets het beste bij uw wensen past. In onze winkel en werkplaats werken uitsluitend vakmensen met een passie voor tweewielers.

Persoonlijke service

Bij het kopen van een e-bike of sportfiets is persoonlijke service en goede voorlichting van belang. Onze medewerkers werken niet met targets en hebben dus alle tijd en aandacht voor u. Wij leggen daarbij de focus op de behoefte van de bezoeker. Onze klanten zochten onder meer op: