Eltener Fahrradprofi
Flyer Erkend DealerReviews_by_listen360_small

Fiets gekocht? Dit is goed om te weten

5 januari 2019

10 TIPS VAN ELTENER FAHRRADPROFI

Om het beste uit uw nieuwe aanwinst te halen, geven we u nog een paar laatste tips:

  1. Bewaar de factuur, papieren en reservesleutels van uw e-bike op een veilige plek.
  2. Wilt u de fiets verzekeren voor schade en diefstal? Wij bieden ook verzekeringen aan. Vraag onze verkoopadviseur naar de mogelijkheden.
  3. Doe regelmatig een paar druppels olie op de ketting om soepel te kunnen blijven schakelen.
  4. Pomp uw banden regelmatig op, vooral wanneer u langere tijd niet gefietst heeft.
  5. Laad de accu nooit wanneer hij nog koud is. Laat hem eerst op kamertemperatuur komen en sluit dan pas de lader aan.
  6. Zorg ervoor dat u de accu eerst drie maal ‘leeg fietst’ en vervolgens weer helemaal oplaadt. Daarna kunt u de accu vaker opladen.
  7. Laad de accu ook op, wanneer de fiets voor langere tijd niet gebruikt wordt. Dit voorkomt dat de accu in de ‘slaapstand’ geraakt en snel capaciteit verliest.
  8. Kom na de eerste 1000 kilometer langs voor een kosteloze inspectie. Daarna adviseren wij u om elke 2000 kilometer een afspraak te maken in onze werkplaats, zodat uw e-bike goed onderhouden blijft.
  9. We zouden het fijn vinden als u een review schrijft op Kiyoh! Vraag onze verkoopadviseur hoe dit werkt.
  10. Ondervindt u eerder problemen of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

E-bikes en s-pedelecs kopen bij Eltener Fahrradprofi

Flyer E-bikes

E-bikes zijn populaire vervoersmiddelen. En dat is niet zonder reden, want met een elektrische fiets kunt u comfortabel fietsen en lichter trappen. Steeds meer mensen ruilen hun gewone fiets in voor een e-bike. Bij Eltener Fahrradprofi kunt u kiezen uit verschillende elektrische fietsen. In ons assortiment vindt u vooral e-bikes van het Zwitserse merk Flyer, Hoogwaardige kwaliteit e-bikes met optimale stabiliteit en duurzaamheid. Luxe en comfort om vele kilometers mee te maken zonder een grote inspanning te hoeven leveren.

Winora e-bikes

De elektrische fietsen van Winora zijn vooral in Duitsland erg populair. Samen met de merken Sinus en Haibike staat Winora bekend om  de betrouwbare e-bikes. Sinus e-bikes zijn zeer degelijk en stabiel. Winona en Haibike vertegenwoordigen de meer sportieve pedelecs. De zeer comfortabele e-bikes liggen prettig op de weg en bieden optimale ondersteuning door middel van een krachtige motor en duurzame accu. Met een elektrische fiets van Winora, Sinus of Haibike zit je dus altijd goed!

Eltener Fahrradprofi

Fietsen is plezier beleven en draagt tegelijkertijd bij aan uw gezondheid. Het doel van Eltener Fahrradprofi is om u dat fietsplezier volledig en veilig te laten ervaren. Daarom geven wij u passend advies vanuit onze kennis van techniek en trends. We kennen de voor- en nadelen van de diverse merken en type (elektrische) fietsen en bekijken, samen met u, welke fiets het beste bij uw wensen past. In onze winkel en werkplaats werken uitsluitend vakmensen met een passie voor tweewielers.

Persoonlijke service

Bij het kopen van een e-bike of sportfiets is persoonlijke service en goede voorlichting van belang. Onze medewerkers werken niet met targets en hebben dus alle tijd en aandacht voor u. Wij leggen daarbij de focus op de behoefte van de bezoeker. Onze klanten zochten onder meer op: