Elektrische fiets

Elektrische fiets kopen? Dat doet u bij Eltener Fahrradprofi. Wij hebben de mooiste en beste e-bikes waarmee u volledig en veilig een enorm fietsplezier kunt ervaren. Wij geven u passend advies vanuit onze kennis van techniek en trends. Persoonlijke service is essentieel als het gaat om het kopen van een e-bike. Ook goede voorlichting is van groot belang. Onze verkopers werken niet met targets en hebben dus alle tijd en aandacht voor u. Wij leggen daarbij de focus op de behoefte van de klant. Omdat we alleen hoogwaardige e-bike merken verkopen, is kwaliteit vanzelfsprekend. Op basis van het adviesgesprek en een uitgebreide testrit, krijgt de klant een vrijblijvende prijsopgave. Uw nieuwe elektrische fiets koopt u dus bij de specialist.

Uw voordelen bij Eltener Fahrradprofi

Bij Eltener Fahrradprofi kunt u terecht voor de mooiste e-bikes en sportfietsen. Lees hier uw voordelen:

  • Persoonlijk advies op maat
  • Thuisbezorgservice
  • Gratis rijklaar maken
  • Kosteloze eerste inspectie

De beste elektrische fiets koopt u bij Eltener Fahrradprofi

Elektrische fietsen zijn tegenwoordig niet meer in het straatbeeld weg te denken. Steeds vaker ruilen mensen hun gewone fiets in voor een e-bike. En dat heeft zo z’n redenen, want met een elektrische fiets kunt u namelijk comfortabel fietsen en lichter trappen. Bij Eltener Fahrradprofi kunt u terecht voor verschillende elektrische fietsen. In ons uitgebreide assortiment vindt u onder andere e-bikes van de populaire en gerenommeerde merken als Flyer en Winora. Daarnaast hebben wij ook allerlei accessoires voor uw nieuwe e-bike. Denkt u hierbij aan fietshelmen of navigatie op de fiets. Bezoekt u onze winkel in Elten om inspiratie op te doen. Wij helpen u graag bij de aankoop van de beste e-bikes met een lange levensduur.

Ik koop mijn elektrische fiets bij de specialist

Koop nu uw elektrische fiets bij Eltener Fahrradprofi. We kennen de voor- en nadelen van de diverse merken en type (elektrische) fietsen en bekijken, samen met u, welke fiets het beste bij uw wensen past. In onze winkel en werkplaats werken uitsluitend vakmensen met een passie voor tweewielers. Wij staan graag voor u klaar.

E-bikes en s-pedelecs kopen bij Eltener Fahrradprofi

Flyer E-bikes

E-bikes zijn populaire vervoersmiddelen. En dat is niet zonder reden, want met een elektrische fiets kunt u comfortabel fietsen en lichter trappen. Steeds meer mensen ruilen hun gewone fiets in voor een e-bike. Bij Eltener Fahrradprofi kunt u kiezen uit verschillende elektrische fietsen. In ons assortiment vindt u vooral e-bikes van het Zwitserse merk Flyer, Hoogwaardige kwaliteit e-bikes met optimale stabiliteit en duurzaamheid. Luxe en comfort om vele kilometers mee te maken zonder een grote inspanning te hoeven leveren.

Winora e-bikes

De elektrische fietsen van Winora zijn vooral in Duitsland erg populair. Samen met de merken Sinus en Haibike staat Winora bekend om  de betrouwbare e-bikes. Sinus e-bikes zijn zeer degelijk en stabiel. Winona en Haibike vertegenwoordigen de meer sportieve pedelecs. De zeer comfortabele e-bikes liggen prettig op de weg en bieden optimale ondersteuning door middel van een krachtige motor en duurzame accu. Met een elektrische fiets van Winora, Sinus of Haibike zit je dus altijd goed!

Eltener Fahrradprofi

Fietsen is plezier beleven en draagt tegelijkertijd bij aan uw gezondheid. Het doel van Eltener Fahrradprofi is om u dat fietsplezier volledig en veilig te laten ervaren. Daarom geven wij u passend advies vanuit onze kennis van techniek en trends. We kennen de voor- en nadelen van de diverse merken en type (elektrische) fietsen en bekijken, samen met u, welke fiets het beste bij uw wensen past. In onze winkel en werkplaats werken uitsluitend vakmensen met een passie voor tweewielers.

Persoonlijke service

Bij het kopen van een e-bike of sportfiets is persoonlijke service en goede voorlichting van belang. Onze medewerkers werken niet met targets en hebben dus alle tijd en aandacht voor u. Wij leggen daarbij de focus op de behoefte van de bezoeker. Onze klanten zochten onder meer op:

Open chat
Stel hier je vraag...