Eltener Fahrradprofi
Flyer Erkend DealerReviews_by_listen360_small

E-bikes

E-bikes zijn populaire vervoersmiddelen. Dat heeft zo z’n redenen, want met een elektrische fiets kunt u namelijk comfortabel fietsen en lichter trappen. Dat is de aanleiding dat steeds meer mensen hun gewone fiets inruilen voor een e-bike. Bij Eltener Fahrradprofi heeft u de keuze uit verschillende elektrische fietsen. In ons uitgebreide assortiment vindt u onder andere e-bikes van de populaire en gerenommeerde merken als Flyer, Winora en Haibike. Daarnaast kunt u ook allerlei accessoires aanschaffen voor uw nieuwe e-bike. Denkt u hierbij aan fietshelmen of navigatie op de fiets. Bezoekt u onze winkel in Elten om inspiratie op te doen. Wij helpen u graag bij de aankoop van de beste e-bikes.

Uw voordelen bij Eltener Fahrradprofi

Bij Eltener Fahrradprofi kunt u terecht voor de mooiste e-bikes en sportfietsen. Lees hier uw voordelen:

  • Persoonlijk advies op maat
  • Thuisbezorgservice
  • Gratis rijklaar maken
  • Kosteloze eerste inspectie

De beste e-bikes koopt u bij Eltener Fahrradprofi

Fietsen is plezier beleven. Tegelijkertijd draagt het bij aan uw gezondheid. Het doel van Eltener Fahrradprofi is om u dat fietsplezier volledig en veilig te laten ervaren. Daarom geven wij u passend advies vanuit onze kennis van techniek en trends. Persoonlijke service is belangrijk wanneer het gaat om het kopen van een e-bike. Ook goede voorlichting is essentieel. Onze verkopers werken niet met targets en hebben dus alle tijd en aandacht voor u. Wij leggen daarbij de focus op de behoefte van de klant. Omdat we alleen hoogwaardige e-bike merken verkopen, is kwaliteit vanzelfsprekend. Op basis van het adviesgesprek en een uitgebreide testrit, krijgt de klant een vrijblijvende prijsopgave.

Ik koop mijn e-bike bij de specialist

Koop nu uw e-bike bij Eltener Fahrradprofi. We kennen de voor- en nadelen van de diverse merken en type (elektrische) fietsen en bekijken, samen met u, welke fiets het beste bij uw wensen past. In onze winkel, net over de grens in Elten, en werkplaats werken uitsluitend vakmensen met een passie voor tweewielers. Wij staan graag voor u klaar.

E-bikes en s-pedelecs kopen bij Eltener Fahrradprofi

Flyer E-bikes

E-bikes zijn populaire vervoersmiddelen. En dat is niet zonder reden, want met een elektrische fiets kunt u comfortabel fietsen en lichter trappen. Steeds meer mensen ruilen hun gewone fiets in voor een e-bike. Bij Eltener Fahrradprofi kunt u kiezen uit verschillende elektrische fietsen. In ons assortiment vindt u vooral e-bikes van het Zwitserse merk Flyer, Hoogwaardige kwaliteit e-bikes met optimale stabiliteit en duurzaamheid. Luxe en comfort om vele kilometers mee te maken zonder een grote inspanning te hoeven leveren.

Winora e-bikes

De elektrische fietsen van Winora zijn vooral in Duitsland erg populair. Samen met de merken Sinus en Haibike staat Winora bekend om  de betrouwbare e-bikes. Sinus e-bikes zijn zeer degelijk en stabiel. Winona en Haibike vertegenwoordigen de meer sportieve pedelecs. De zeer comfortabele e-bikes liggen prettig op de weg en bieden optimale ondersteuning door middel van een krachtige motor en duurzame accu. Met een elektrische fiets van Winora, Sinus of Haibike zit je dus altijd goed!

Eltener Fahrradprofi

Fietsen is plezier beleven en draagt tegelijkertijd bij aan uw gezondheid. Het doel van Eltener Fahrradprofi is om u dat fietsplezier volledig en veilig te laten ervaren. Daarom geven wij u passend advies vanuit onze kennis van techniek en trends. We kennen de voor- en nadelen van de diverse merken en type (elektrische) fietsen en bekijken, samen met u, welke fiets het beste bij uw wensen past. In onze winkel en werkplaats werken uitsluitend vakmensen met een passie voor tweewielers.

Persoonlijke service

Bij het kopen van een e-bike of sportfiets is persoonlijke service en goede voorlichting van belang. Onze medewerkers werken niet met targets en hebben dus alle tijd en aandacht voor u. Wij leggen daarbij de focus op de behoefte van de bezoeker. Onze klanten zochten onder meer op: