Eltener Fahrradprofi
Flyer Erkend DealerReviews_by_listen360_small

Welke accu heb ik nodig voor mijn Flyer e-bike?

7 februari 2017

Flyer e-bikes staan bekend om hun sterke accu’s. Mocht u op zoek zijn naar een grotere of nieuwe accu, dan is het belangrijk dat u de juiste Panasonic of Bosch accu hebt die bij uw elektrische fiets hoort. Hier vindt u een overzicht van de geschikte accu’s voor uw fiets.

Accu’s voor Flyer e-bikes van 2014 of nieuwer

In 2014 kwam Flyer met de Next Generation modellen. Deze modellen hebben een zeer grote actieradius door de sterke accu. De accu’s voor Flyer Next Generation zijn verkrijgbaar in 12Ah, 15Ah en 18Ah. Ook zijn deze Panasonic er in verschillende kleuren. Heeft u een model met Bosch aandrijving? Dan kunt u kiezen tussen de 400W uitvoering of de 500W Bosch PowerPack. Let daarbij wel op, of het om een framebuisaccu of bagagedrageraccu gaat.

Bekijk hier alle accu’s voor Flyer Next Generation

Accu’s voor Flyer e-bikes van 2012 tot 2014

Tussen 2012 en 2014 voerde Flyer de Flyer Deluxe e-bikes. Deze e-bikes waren allemaal uitgerust met een Panasonic accu van 12Ah of 15,4Ah. Het gaat om een centraal gemonteerde accu.

Bekijk hier alle accu’s voor Flyer Deluxe

Accu’s voor Flyer e-bikes van 2006 tot 2012

De Premium modellen van Flyer zijn al een tijd geleden op de markt gebracht, maar er rijden er nog heel wat rond! Dit komt mede door de sterke Panasonic accu. De accu heeft een vermogen van 416Wh. Dat is voldoende om ca. 60km te kunnen fietsen.

Bekijk hier alle accu voor Flyer Premium.

Accu’s voor Flyer e-bikes ouder dan 2006

Voor Flyer e-bikes ouder dan 2007 is de Flyer Standaard Plus accu geschikt. Heeft u interesse in deze accu? Neem dan contact met ons op.

Bekijk hier de accu.

E-bikes en s-pedelecs kopen bij Eltener Fahrradprofi

Flyer E-bikes

E-bikes zijn populaire vervoersmiddelen. En dat is niet zonder reden, want met een elektrische fiets kunt u comfortabel fietsen en lichter trappen. Steeds meer mensen ruilen hun gewone fiets in voor een e-bike. Bij Eltener Fahrradprofi kunt u kiezen uit verschillende elektrische fietsen. In ons assortiment vindt u vooral e-bikes van het Zwitserse merk Flyer, Hoogwaardige kwaliteit e-bikes met optimale stabiliteit en duurzaamheid. Luxe en comfort om vele kilometers mee te maken zonder een grote inspanning te hoeven leveren.

Winora e-bikes

De elektrische fietsen van Winora zijn vooral in Duitsland erg populair. Samen met de merken Sinus en Haibike staat Winora bekend om  de betrouwbare e-bikes. Sinus e-bikes zijn zeer degelijk en stabiel. Winona en Haibike vertegenwoordigen de meer sportieve pedelecs. De zeer comfortabele e-bikes liggen prettig op de weg en bieden optimale ondersteuning door middel van een krachtige motor en duurzame accu. Met een elektrische fiets van Winora, Sinus of Haibike zit je dus altijd goed!

Eltener Fahrradprofi

Fietsen is plezier beleven en draagt tegelijkertijd bij aan uw gezondheid. Het doel van Eltener Fahrradprofi is om u dat fietsplezier volledig en veilig te laten ervaren. Daarom geven wij u passend advies vanuit onze kennis van techniek en trends. We kennen de voor- en nadelen van de diverse merken en type (elektrische) fietsen en bekijken, samen met u, welke fiets het beste bij uw wensen past. In onze winkel en werkplaats werken uitsluitend vakmensen met een passie voor tweewielers.

Persoonlijke service

Bij het kopen van een e-bike of sportfiets is persoonlijke service en goede voorlichting van belang. Onze medewerkers werken niet met targets en hebben dus alle tijd en aandacht voor u. Wij leggen daarbij de focus op de behoefte van de bezoeker. Onze klanten zochten onder meer op: