Eltener Fahrradprofi
Flyer Erkend DealerReviews_by_listen360_small

Het verhaal van Edelsten bikes

5 januari 2017

Het verhaal van Edelsten Bikes begint in 2013 in de Duitse stad Regensburg. Drie vrienden die van hun hobby hun werk hadden gemaakt, startten dit project. De synergie tussen de vrienden zorgde voor de perfecte omstandigheden om het project tot een succes te maken. Een voormalig profrenner van het Duitse nationale raceteam, een eigenaar van een grote fietsenzaak in het westen van Duitsland en een jonge Spaanse engineer die net was verhuisd naar fiets-paradijs Beieren.

Het Beierse Woud en de stad Regensburg die doorkruist worden door de rivier de Donau, inspireerden de designs. De wetstrijd-ervaring van de vrienden zorgde voor de drang naar perfecte prestaties van de Edelsten fietsen. De engineer combineerde dit alles met het design van de hoogwaardige frames en uitrusting van gerenommeerde fabrikanten.

“Fietsen is geen hobby, fietsen is een lifestyle.”

Wij vinden dat iedereen zijn droomfiets zou moeten kunnen rijden. Daarom werken we met een Custom Build programma, waarbij je elk component van je race-machine zelf kunt kiezen. Iedere aanvraag wordt door ons persoonlijk met de klant doorgenomen en we laten het pas los als de fiets 100% naar wens is. Elke fiets die wij bouwen is immers een klein deel van ons!

Nieuwsgierig? Bekijk hier het assortiment van Edelsten Bikes.

E-bikes en s-pedelecs kopen bij Eltener Fahrradprofi

Flyer E-bikes

E-bikes zijn populaire vervoersmiddelen. En dat is niet zonder reden, want met een elektrische fiets kunt u comfortabel fietsen en lichter trappen. Steeds meer mensen ruilen hun gewone fiets in voor een e-bike. Bij Eltener Fahrradprofi kunt u kiezen uit verschillende elektrische fietsen. In ons assortiment vindt u vooral e-bikes van het Zwitserse merk Flyer, Hoogwaardige kwaliteit e-bikes met optimale stabiliteit en duurzaamheid. Luxe en comfort om vele kilometers mee te maken zonder een grote inspanning te hoeven leveren.

Winora e-bikes

De elektrische fietsen van Winora zijn vooral in Duitsland erg populair. Samen met de merken Sinus en Haibike staat Winora bekend om  de betrouwbare e-bikes. Sinus e-bikes zijn zeer degelijk en stabiel. Winona en Haibike vertegenwoordigen de meer sportieve pedelecs. De zeer comfortabele e-bikes liggen prettig op de weg en bieden optimale ondersteuning door middel van een krachtige motor en duurzame accu. Met een elektrische fiets van Winora, Sinus of Haibike zit je dus altijd goed!

Eltener Fahrradprofi

Fietsen is plezier beleven en draagt tegelijkertijd bij aan uw gezondheid. Het doel van Eltener Fahrradprofi is om u dat fietsplezier volledig en veilig te laten ervaren. Daarom geven wij u passend advies vanuit onze kennis van techniek en trends. We kennen de voor- en nadelen van de diverse merken en type (elektrische) fietsen en bekijken, samen met u, welke fiets het beste bij uw wensen past. In onze winkel en werkplaats werken uitsluitend vakmensen met een passie voor tweewielers.

Persoonlijke service

Bij het kopen van een e-bike of sportfiets is persoonlijke service en goede voorlichting van belang. Onze medewerkers werken niet met targets en hebben dus alle tijd en aandacht voor u. Wij leggen daarbij de focus op de behoefte van de bezoeker. Onze klanten zochten onder meer op:

Open chat
Start de chat...