Eltener Fahrradprofi
Flyer Erkend DealerReviews_by_listen360_small

Verantwoord fietsen tijdens de coronacrisis

2 mei 2020

We zitten al een aantal weken in quarantaine. Het is prachtig lenteweer en we snappen dan ook dat u graag even naar buiten gaat. Even frisse lucht inademen en een mooie fietstocht maken is dan ook heel gezond, mits u dat verantwoord doet. We voelen als fietsexperts de plicht om u ten minste een aantal tips te geven.

  1. Bent u verkouden of hoest u? Blijf dan zo veel mogelijk thuis.
  2. Fiets alleen of met zijn tweeën. Het liefst met een huisgenoot. Wilt u toch met een vriend op pad? Controleer dan of u beide 100% fit bent.
  3. Geef andere weggebruikers de ruimte. Zorg dat andere fietsers, maar ook ruiters en wandelaars de ruimte hebben om elkaar op gepaste afstand te passeren. Dat betekent ook dat u achter elkaar moet gaan fietsen wanneer er tegenliggers op het pad zijn.
  4. Kies een tactische tijd en route. Probeer drukke momenten (zoals zondagmiddag) te vermijden en kies niet de meest gangbare routes. Ook het platteland kent genoeg geasfalteerde wegen.
  5. Blijf in uw eigen gebied. Er zijn in uw eigen regio vast mooie plekken waar u nog niet eerder geweest bent. Een tocht in de Eiffel of Limburg kunt u ook na deze periode nog maken

Met deze tips is het zeker mogelijk om een fijne rit te maken. Doe dat ook vooral, want we moeten allemaal fit blijven in deze tijd.

…en mocht u tijdens de rit bedenken dat u toe bent aan een (nieuwe) e-bike? Maak dan een vrijblijvende afspraak met ons.

E-bikes en s-pedelecs kopen bij Eltener Fahrradprofi

Flyer E-bikes

E-bikes zijn populaire vervoersmiddelen. En dat is niet zonder reden, want met een elektrische fiets kunt u comfortabel fietsen en lichter trappen. Steeds meer mensen ruilen hun gewone fiets in voor een e-bike. Bij Eltener Fahrradprofi kunt u kiezen uit verschillende elektrische fietsen. In ons assortiment vindt u vooral e-bikes van het Zwitserse merk Flyer, Hoogwaardige kwaliteit e-bikes met optimale stabiliteit en duurzaamheid. Luxe en comfort om vele kilometers mee te maken zonder een grote inspanning te hoeven leveren.

Winora e-bikes

De elektrische fietsen van Winora zijn vooral in Duitsland erg populair. Samen met de merken Sinus en Haibike staat Winora bekend om  de betrouwbare e-bikes. Sinus e-bikes zijn zeer degelijk en stabiel. Winona en Haibike vertegenwoordigen de meer sportieve pedelecs. De zeer comfortabele e-bikes liggen prettig op de weg en bieden optimale ondersteuning door middel van een krachtige motor en duurzame accu. Met een elektrische fiets van Winora, Sinus of Haibike zit je dus altijd goed!

Eltener Fahrradprofi

Fietsen is plezier beleven en draagt tegelijkertijd bij aan uw gezondheid. Het doel van Eltener Fahrradprofi is om u dat fietsplezier volledig en veilig te laten ervaren. Daarom geven wij u passend advies vanuit onze kennis van techniek en trends. We kennen de voor- en nadelen van de diverse merken en type (elektrische) fietsen en bekijken, samen met u, welke fiets het beste bij uw wensen past. In onze winkel en werkplaats werken uitsluitend vakmensen met een passie voor tweewielers.

Persoonlijke service

Bij het kopen van een e-bike of sportfiets is persoonlijke service en goede voorlichting van belang. Onze medewerkers werken niet met targets en hebben dus alle tijd en aandacht voor u. Wij leggen daarbij de focus op de behoefte van de bezoeker. Onze klanten zochten onder meer op:

Open chat
Start de chat...