Eltener Fahrradprofi
Flyer Erkend DealerReviews_by_listen360_small

Tweedehands Flyer e-bikes

5 maart 2017

De voordelen van een tweedehands e-bike bij de Eltener Fahrradprofi

Flyer e-bikes behoren tot de meest duurzame elektrische fietsen. Tweedehands Flyer e-bikes zijn dan ook populair. Een elektrische fiets van Flyer kan bij goed onderhoud wel tien jaar meegaan. Er rijden vandaag de dag nog vele Flyer modellen rond die in 2007 geproduceerd zijn. We informeren u graag over de voordelen van een tweedehands elektrische fiets van dit Zwitserse topmerk.

  1. Hoogwaardige kwaliteit voor een fractie van de prijs.

Net als bij een auto, heeft een elektrische fiets een afschrijving. Hoe veel dat is, hangt natuurlijk af van de leeftijd en de staat van de fiets. Wanneer klanten een Flyer e-bike inruilen, kijken onze monteurs hem volledig na en knappen wij hem op, zodat hij er weer uitziet als nieuw. Zo kunt u een prima e-bike rijden voor een fractie van de prijs die een nieuwe Flyer e-bike zou kosten. Kwalitatief gezien durven wij te stellen dat een tweedehands Flyer fiets niet onder doet voor een nieuwe e-bike uit het goedkopere segment. De afweging is natuuriijk aan u!

  1. Extra zekerheid door de uitgebriede garantie van Flyer.

Flyer biedt een zeer uitgebreide garantie. Op de motor zit vijf jaar garantie en op het frame biedt Flyer 10 jaar garantie. Overige onderdelen hebben een garantietermijn van 2 jaar. Koopt u een tweedehands Flyer van 2 tot 4 jaar oud (dus met garantie op de motor), dan kunt u dus met een extra zeker gevoel op pad!

  1. Tweedehands fiets, eersteklas service

Of u nu een nieuwe of gebruikte Flyer e-bike heeft, bij ons krijgt u altijd eersteklas service. Als u bij ons een tweedehands elektrische fiets koopt krijgt u een half jaar garantie van de Eltener Fahrradprofi. Mocht er dus binnen die termijn onverhoopt iets mis blijken te zijn met de e-bike, dan lossen we dit graag voor u op.

 

Interesse in een tweedehands Flyer fiets? Bekijk ons actuele aanbod online!

E-bikes en s-pedelecs kopen bij Eltener Fahrradprofi

Flyer E-bikes

E-bikes zijn populaire vervoersmiddelen. En dat is niet zonder reden, want met een elektrische fiets kunt u comfortabel fietsen en lichter trappen. Steeds meer mensen ruilen hun gewone fiets in voor een e-bike. Bij Eltener Fahrradprofi kunt u kiezen uit verschillende elektrische fietsen. In ons assortiment vindt u vooral e-bikes van het Zwitserse merk Flyer, Hoogwaardige kwaliteit e-bikes met optimale stabiliteit en duurzaamheid. Luxe en comfort om vele kilometers mee te maken zonder een grote inspanning te hoeven leveren.

Winora e-bikes

De elektrische fietsen van Winora zijn vooral in Duitsland erg populair. Samen met de merken Sinus en Haibike staat Winora bekend om  de betrouwbare e-bikes. Sinus e-bikes zijn zeer degelijk en stabiel. Winona en Haibike vertegenwoordigen de meer sportieve pedelecs. De zeer comfortabele e-bikes liggen prettig op de weg en bieden optimale ondersteuning door middel van een krachtige motor en duurzame accu. Met een elektrische fiets van Winora, Sinus of Haibike zit je dus altijd goed!

Eltener Fahrradprofi

Fietsen is plezier beleven en draagt tegelijkertijd bij aan uw gezondheid. Het doel van Eltener Fahrradprofi is om u dat fietsplezier volledig en veilig te laten ervaren. Daarom geven wij u passend advies vanuit onze kennis van techniek en trends. We kennen de voor- en nadelen van de diverse merken en type (elektrische) fietsen en bekijken, samen met u, welke fiets het beste bij uw wensen past. In onze winkel en werkplaats werken uitsluitend vakmensen met een passie voor tweewielers.

Persoonlijke service

Bij het kopen van een e-bike of sportfiets is persoonlijke service en goede voorlichting van belang. Onze medewerkers werken niet met targets en hebben dus alle tijd en aandacht voor u. Wij leggen daarbij de focus op de behoefte van de bezoeker. Onze klanten zochten onder meer op: