Eltener Fahrradprofi
Flyer Erkend DealerReviews_by_listen360_small

Panasonic geeft je het Tesla-gevoel

23 juli 2016

De afgelopen jaren hebben we elektrische fietsen verkocht met diverse aandrijvingen van o.a. Bosch en Yamaha. Toch bevalt de Panasonic aandrijving voor e-bikes ons het beste. We leggen je graag uit waarom.

Panasonic in het kort

Panasonic is een van oorsprong Japans bedrijf, opgericht in 1918. Panasonic kent een breed assortiment aan technologische producten, waaronder audio- en videoapparatuur, huishoudelijke apparaten en autosystemen. De multinational houdt zich vanaf het eerste uur van de elektrische fiets ook bezig met de ontwikkeling van e-bike aandrijvingen. Daarbij werkte Panasonic nauw samen met grote merken zoals Gazelle en FLYER.

FLYER met Panasonic

FLYER werkt al jaren samen met Panasonic. Het feit dat er anno 2016 nog steeds veel FLYER Premium en FLYER Deluxe modellen rondrijden (bouwjaar 2006 – 2013), bewijst dat het systeem zeer duurzaam is. De meest recente generatie e-bike motoren (2014) is van grote invloed geweest op de ontwikkelingen in de fietsenwereld. De FLYER modellen van 2014 en later zijn uitgerust met deze generatie en heten dan ook ‚FLYER Next Generation’.

Wist je dat… Panasonic verantwoordelijk is voor de aandrijving van Tesla auto’s?

Verschillen met andere aandrijvingen

Anders dan de systemen van Yamaha of Bosch, loopt de Panasonic aandrijving kalm en ondersteunt hij zeer geleidelijk. Dit heeft als voordeel dat het systeem stabieler en veiliger aanvoelt voor de bestuurder. Door deze regelmatige ondersteuning in combinatie met de robuuste accu’s, is de reikwijdte van de Panasonic ook groter dan bij veel andere systemen. Bij normaal gebruik (gemiddelde ondersteuning en voldoende schakelen) komt een e-bike met een 15Ah accu eenvoudig tot 80 kilometer. Met een 18Ah accu zijn tochten van 100km ook geen probleem, ideaal voor tours of fietsvakanties dus!

Ervaar het zelf

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan eens langs voor een proefrit en ervaar het zelf. Panasonic geeft je het Tesla-gevoel, maar dan op de fiets, en wie wil dat nou niet?

E-bikes en s-pedelecs kopen bij Eltener Fahrradprofi

Flyer E-bikes

E-bikes zijn populaire vervoersmiddelen. En dat is niet zonder reden, want met een elektrische fiets kunt u comfortabel fietsen en lichter trappen. Steeds meer mensen ruilen hun gewone fiets in voor een e-bike. Bij Eltener Fahrradprofi kunt u kiezen uit verschillende elektrische fietsen. In ons assortiment vindt u vooral e-bikes van het Zwitserse merk Flyer, Hoogwaardige kwaliteit e-bikes met optimale stabiliteit en duurzaamheid. Luxe en comfort om vele kilometers mee te maken zonder een grote inspanning te hoeven leveren.

Winora e-bikes

De elektrische fietsen van Winora zijn vooral in Duitsland erg populair. Samen met de merken Sinus en Haibike staat Winora bekend om  de betrouwbare e-bikes. Sinus e-bikes zijn zeer degelijk en stabiel. Winona en Haibike vertegenwoordigen de meer sportieve pedelecs. De zeer comfortabele e-bikes liggen prettig op de weg en bieden optimale ondersteuning door middel van een krachtige motor en duurzame accu. Met een elektrische fiets van Winora, Sinus of Haibike zit je dus altijd goed!

Eltener Fahrradprofi

Fietsen is plezier beleven en draagt tegelijkertijd bij aan uw gezondheid. Het doel van Eltener Fahrradprofi is om u dat fietsplezier volledig en veilig te laten ervaren. Daarom geven wij u passend advies vanuit onze kennis van techniek en trends. We kennen de voor- en nadelen van de diverse merken en type (elektrische) fietsen en bekijken, samen met u, welke fiets het beste bij uw wensen past. In onze winkel en werkplaats werken uitsluitend vakmensen met een passie voor tweewielers.

Persoonlijke service

Bij het kopen van een e-bike of sportfiets is persoonlijke service en goede voorlichting van belang. Onze medewerkers werken niet met targets en hebben dus alle tijd en aandacht voor u. Wij leggen daarbij de focus op de behoefte van de bezoeker. Onze klanten zochten onder meer op:

Open chat
Start de chat...