Eltener Fahrradprofi
Flyer Erkend DealerReviews_by_listen360_small

Wat FLYER zo bijzonder maakt

5 januari 2017

We werken al jaren samen met het Zwitserse topmerk FLYER. Vooral de FLYER T-Serie en C-Serie zijn terugkerende bestsellers. Het merk staat garant voor stabiliteit en degelijkheid. FLYER heeft zeker een stempel gedrukt op de e-bike zoals die er vandaag de dag uit ziet; het robuuste frame, een centraal gemonteerde Panasonic accu en de Panasonic middenmotor, aangedreven over slechts één tandwiel. Dit alles in combinatie met een uitgebreide garantie en onze directe service maakt onze samenwerking zo sterk.

Bent u op zoek naar de FLYER handleiding?

Eerste ontmoeting met FLYER

In de zomer van 2008 bezochten we de Eurobike in Friendrichshafen, de grootste fietsenbeurs van Europa. Tussen de honderden stands stond de imposante beurswand van FLYER. We bekeken de Zwitserse fietsen en raakten met een vertegenwoordiger in gesprek. We maakten diverse testritten en waren al gauw verkocht: de stabiliteit, met super wegligging en krachtige motor met rustige ondersteuning… Het kwam niet eens in de buurt bij wat we destijds in ons assortiment hadden.

Verbeteringen volgen elkaar op

Van 2008 tot en met 2011 verkochten we de FLYER Premium Serie, die vanaf 2006 gevoerd werd. De (toen) grote reikwijdte en stabiliteit door de centrale motor en accu maakten zichtbaar indruk op onze klanten. Toen al bracht FLYER highspeed e-bikes tot 45km/u op de markt. Er was destijds geen vergelijkbare e-bike op dat gebied. In 2012 was daar de FLYER Deluxe Serie. Met de 36V/12Ah Panasonic accu werd de reikwijdte aanzienlijk vergroot. Zowel de reguliere als snelle e-bikes hebben zich bewezen; anno 2016 rijden nog tal van zowel Premium als Deluxe modellen rond!

Twee jaar later, in 2014, kwam FLYER met de Next Generation. Er waren zichtbare verbeteringen van het design en er kwam de mogelijkheid de accu in de fiets te laden. Bovendien verviel het tweede tandwiel, waardoor de slijtage van diverse onderdelen teruggebracht werd naar een minimum. De accucapaciteit werd verhoogd door zowel een 15Ah als 18Ah accu, waardoor inmiddels afstanden van meer dan 120 bereikt kunnen worden. Daarnaast kwam FLYER met haar eerste e-mountainbikes om het assortiment nog completer te maken.

Meer innovaties

Dit jaar (2016) wordt de Next Generation Serie uitgebreid met FLYER Fit. FLYER Fit staat voor perfecte afstemming tussen alle componenten, en dat in een ‘design’ jasje. Met de dubbel aangedreven motor, het display met navigatie en doorontwikkeld bedieningspaneel en de opvallend onopvallende accu, wordt een nieuwe standaard gezet voor e-bikes in het hogere segment.

Vernieuwd en toch vertrouwd

Ondanks allerlei innovaties is het merk trouw gebleven aan hetgeen dat FLYER zo bijzonder maakt: optimale stabiliteit en stijlvolle degelijkheid. Door ons directe contact met FLYER zijn we niet afhankelijk van importeurs. We kennen de mensen en zij kennen ons. Dat schept een waardevolle band, die ervoor zorgt dat we onze klanten zo goed mogelijk bedienen. We hopen dan ook nog jaren dit merk te vertegenwoordigen. Iets beters is er (naar onze mening) immers niet!

FLYER biedt een uitgebreide garantie. Op de FLYER-technologie zoals de motor, motorbesturing en het display geeft FLYER vijf jaar garantie. Slijtagedelen zoals accu, versnellingsnaaf, ketting en kettingbladen, banden en remsystemen vallen onder de reguliere garantietermijn van 2 jaar. Op onze service-pagina vindt u meer informatie over garanties.

E-bikes en s-pedelecs kopen bij Eltener Fahrradprofi

Flyer E-bikes

E-bikes zijn populaire vervoersmiddelen. En dat is niet zonder reden, want met een elektrische fiets kunt u comfortabel fietsen en lichter trappen. Steeds meer mensen ruilen hun gewone fiets in voor een e-bike. Bij Eltener Fahrradprofi kunt u kiezen uit verschillende elektrische fietsen. In ons assortiment vindt u vooral e-bikes van het Zwitserse merk Flyer, Hoogwaardige kwaliteit e-bikes met optimale stabiliteit en duurzaamheid. Luxe en comfort om vele kilometers mee te maken zonder een grote inspanning te hoeven leveren.

Winora e-bikes

De elektrische fietsen van Winora zijn vooral in Duitsland erg populair. Samen met de merken Sinus en Haibike staat Winora bekend om  de betrouwbare e-bikes. Sinus e-bikes zijn zeer degelijk en stabiel. Winona en Haibike vertegenwoordigen de meer sportieve pedelecs. De zeer comfortabele e-bikes liggen prettig op de weg en bieden optimale ondersteuning door middel van een krachtige motor en duurzame accu. Met een elektrische fiets van Winora, Sinus of Haibike zit je dus altijd goed!

Eltener Fahrradprofi

Fietsen is plezier beleven en draagt tegelijkertijd bij aan uw gezondheid. Het doel van Eltener Fahrradprofi is om u dat fietsplezier volledig en veilig te laten ervaren. Daarom geven wij u passend advies vanuit onze kennis van techniek en trends. We kennen de voor- en nadelen van de diverse merken en type (elektrische) fietsen en bekijken, samen met u, welke fiets het beste bij uw wensen past. In onze winkel en werkplaats werken uitsluitend vakmensen met een passie voor tweewielers.

Persoonlijke service

Bij het kopen van een e-bike of sportfiets is persoonlijke service en goede voorlichting van belang. Onze medewerkers werken niet met targets en hebben dus alle tijd en aandacht voor u. Wij leggen daarbij de focus op de behoefte van de bezoeker. Onze klanten zochten onder meer op:

Open chat
Start de chat...