Eltener Fahrradprofi
Flyer Erkend DealerReviews_by_listen360_small

De FLYER Upstreet 5 is het nieuwe pareltje van FLYER

3 maart 2018

Zoals in een eerdere blog te lezen was, heeft FLYER een aantal opvallende veranderingen aangebracht in het assortiment. De meest opvallende verschijning is wat ons betreft de FLYER Upstreet 5.

Uitgesproken design

Het design van de FLYER Upstreet 5 is opvallend, zeker ten opzichte van de gangbare FLYER e-bikes. Het compacte frame is afgewerkt met een matte lak. U kunt kiezen voor een neutrale antraciet-kleur, of juist voor felblauw of vuurrood.  E-bikes in uitgesproken kleuren zien we steeds vaker in het straatbeeld. We kunnen wel stellen dat gekleurde e-bikes een trend voor 2018 zijn! Naast dat het er mooi uit ziet, draagt het ook bij aan de veiligheid; zo valt u beter op in het verkeer. En, ook niet overbodig, u vindt uw fiets gemakkelijk terug in een volle fietsenstalling.

Semi-geïntegreerde accu met vertrouwde Panasonic motor

De FLYER Upstreet 5 is een opvallende e-bike. Anders dan voorgaande jaren, heeft FLYER gekozen voor een semi-geïntegreerde accu. De Upstreet 5 ziet er daardoor compacter uit dan de e-bikes met de niet-geïntegreerde accu’s. De sterke en duurzame Panasonic accu is gemonteerd op de framebuis, wat zorgt voor een goede stabiliteit en gewichtsverdeling. De standaard capaicteit van de Panasonic accu is 12Ah, maar de Upstreet 5 is ook verkrijgbaar met een 17Ah accu voor extra grote reikwijdte. De motor kennen we van eerdere jaren en heeft zich al ruim bewezen. De Panasonic middenmotor zorgt voor een rustige en betrouwbare ondersteuning terwijl u fietst. De FLYER Upstreet 5 is daardoor geschikt voor zowel de dagelijkse boodschappen als lange tochten.

Elektrische fiets met riemaandrijving

In 2018 zijn er diverse FLYER elektrische fietsen uitgerust met riemaandrijving (ook wel ‘gates’). Een riemaandrijving is een variant op de ketting, in combinatie met een naafversnelling. Het principe is vergelijkbaar met een distributieriem van een auto: e-bikes met riemaandirjving slijten minder snel en hebben daardoor zeer weinig onderhoud nodig aan de aandrijving. De FLYER Upstreet 5 met riemaandrijving is dus niet alleen mooi en comfortabel, maar ook nog eens onderhoudsarm!

Hoogwaardige afwerking

Zoals we dat van FLYER gewend zijn, kent ook de FLYER Upstreet 5 een hoogwaardige afwerking. Bekijk alle specificaties hier.

E-bikes en s-pedelecs kopen bij Eltener Fahrradprofi

Flyer E-bikes

E-bikes zijn populaire vervoersmiddelen. En dat is niet zonder reden, want met een elektrische fiets kunt u comfortabel fietsen en lichter trappen. Steeds meer mensen ruilen hun gewone fiets in voor een e-bike. Bij Eltener Fahrradprofi kunt u kiezen uit verschillende elektrische fietsen. In ons assortiment vindt u vooral e-bikes van het Zwitserse merk Flyer, Hoogwaardige kwaliteit e-bikes met optimale stabiliteit en duurzaamheid. Luxe en comfort om vele kilometers mee te maken zonder een grote inspanning te hoeven leveren.

Winora e-bikes

De elektrische fietsen van Winora zijn vooral in Duitsland erg populair. Samen met de merken Sinus en Haibike staat Winora bekend om  de betrouwbare e-bikes. Sinus e-bikes zijn zeer degelijk en stabiel. Winona en Haibike vertegenwoordigen de meer sportieve pedelecs. De zeer comfortabele e-bikes liggen prettig op de weg en bieden optimale ondersteuning door middel van een krachtige motor en duurzame accu. Met een elektrische fiets van Winora, Sinus of Haibike zit je dus altijd goed!

Eltener Fahrradprofi

Fietsen is plezier beleven en draagt tegelijkertijd bij aan uw gezondheid. Het doel van Eltener Fahrradprofi is om u dat fietsplezier volledig en veilig te laten ervaren. Daarom geven wij u passend advies vanuit onze kennis van techniek en trends. We kennen de voor- en nadelen van de diverse merken en type (elektrische) fietsen en bekijken, samen met u, welke fiets het beste bij uw wensen past. In onze winkel en werkplaats werken uitsluitend vakmensen met een passie voor tweewielers.

Persoonlijke service

Bij het kopen van een e-bike of sportfiets is persoonlijke service en goede voorlichting van belang. Onze medewerkers werken niet met targets en hebben dus alle tijd en aandacht voor u. Wij leggen daarbij de focus op de behoefte van de bezoeker. Onze klanten zochten onder meer op:

Open chat
Start de chat...