Eltener Fahrradprofi
Flyer Erkend DealerReviews_by_listen360_small

De perfecte e-bikes voor op reis

19 mei 2018

De zomervakantie staat weer voor de deur. Tijd om te gaan reizen! En wat is er dan fijner, dan een elektrische fiets bij je te hebben. Lastig? Helemaal niet.

FLYER heeft twee type fietsen die gemakkelijk mee kunt nemen. Ze passen vaak zelfs in je caravan, waardoor een fietsendrager overbodig is. Door het kortere frame en de kleine wielen (20 inch) wordt bespaart op de grootte, zonder veel in te leveren op het comfort.

Opvouwbare FLYER Pluto

De FLYER Pluto is een zeer compacte fiets. Hij is standaard uitgerust met een 12Ah accu, waardoor je er vele kilometers mee kunt afleggen. Hij heeft 8 versnellingen, waardoor je nooit te zwaar hoeft te trappen. En het beste van alles is, dat hij opvouwbaar is! Eenmaal ingeklapt neemt hij minder ruimte in dan de gemiddelde koffer. Ideaal voor op reis dus! (Bekijk de FLYER Pluto)

Compacte FLYER Flogo

De Flogo werd een antal jaren geleden toegevoegd aan het assortiment van FLYER. Deze fiets is qua comfort en uitrusting vergelijkbaar met de FLYER Pluto. Dit type is echter niet opvouwbaar. Veel campers hebben een extra laadruimte. Hier past de FLYER Flogo met gemak in. (Bekijk de FLYER Flogo)

 

 

E-bikes en s-pedelecs kopen bij Eltener Fahrradprofi

Flyer E-bikes

E-bikes zijn populaire vervoersmiddelen. En dat is niet zonder reden, want met een elektrische fiets kunt u comfortabel fietsen en lichter trappen. Steeds meer mensen ruilen hun gewone fiets in voor een e-bike. Bij Eltener Fahrradprofi kunt u kiezen uit verschillende elektrische fietsen. In ons assortiment vindt u vooral e-bikes van het Zwitserse merk Flyer, Hoogwaardige kwaliteit e-bikes met optimale stabiliteit en duurzaamheid. Luxe en comfort om vele kilometers mee te maken zonder een grote inspanning te hoeven leveren.

Winora e-bikes

De elektrische fietsen van Winora zijn vooral in Duitsland erg populair. Samen met de merken Sinus en Haibike staat Winora bekend om  de betrouwbare e-bikes. Sinus e-bikes zijn zeer degelijk en stabiel. Winona en Haibike vertegenwoordigen de meer sportieve pedelecs. De zeer comfortabele e-bikes liggen prettig op de weg en bieden optimale ondersteuning door middel van een krachtige motor en duurzame accu. Met een elektrische fiets van Winora, Sinus of Haibike zit je dus altijd goed!

Eltener Fahrradprofi

Fietsen is plezier beleven en draagt tegelijkertijd bij aan uw gezondheid. Het doel van Eltener Fahrradprofi is om u dat fietsplezier volledig en veilig te laten ervaren. Daarom geven wij u passend advies vanuit onze kennis van techniek en trends. We kennen de voor- en nadelen van de diverse merken en type (elektrische) fietsen en bekijken, samen met u, welke fiets het beste bij uw wensen past. In onze winkel en werkplaats werken uitsluitend vakmensen met een passie voor tweewielers.

Persoonlijke service

Bij het kopen van een e-bike of sportfiets is persoonlijke service en goede voorlichting van belang. Onze medewerkers werken niet met targets en hebben dus alle tijd en aandacht voor u. Wij leggen daarbij de focus op de behoefte van de bezoeker. Onze klanten zochten onder meer op:

Open chat
Start de chat...