Eltener Fahrradprofi
Flyer Erkend DealerReviews_by_listen360_small

Wat betekent deze FLYER foutmelding?

Hoewel de elektrische fietsen van FLYER zeer betrouwbaar zijn, kan ook hier wel een een foutje optreden. Weten wat de foutmelding betekent en wat je er aan kunt doen? Bekijk dan onderstaande tabel. Mocht het probleem aanhouden, neem dan contact met ons op.

E1 (verbindingsfout)

Oorzaak: De sensoren reageren niet, waarschijnlijk omdat er op het moment van starten druk op de pedalen stond.

Oplossing: Schakel het display uit en zet hem opnieuw aan zónder druk op de pedalen te zetten.

E2 (verbindingsfout)

Oorzaak: Het signaal van de snelheidssensor ontbreekt. Deze staat niet in de juiste positie.

Oplossing: Verplaats de snelheidssensor licht, zodat deze weer verbinding kan maken.

E3 (verbindingsfout)

Oorzaak: Mogelijk is één van de kabels beschadigd of zit deze bekneld.

Oplossing: Controleer de bekabeling en neem contact op met een van onze monteurs.

E9 (motorstoring)

Oorzaak: De motor is defect. Deze storing lijkt op de E1 storing, maar is niet handmatig te verhelpen

Oplossing: Probeer het display uit en in te schakelen. Lukt dit niet, neem dan contact op met een van onze monteurs.

 

E-bikes en s-pedelecs kopen bij Eltener Fahrradprofi

Flyer E-bikes

E-bikes zijn populaire vervoersmiddelen. En dat is niet zonder reden, want met een elektrische fiets kunt u comfortabel fietsen en lichter trappen. Steeds meer mensen ruilen hun gewone fiets in voor een e-bike. Bij Eltener Fahrradprofi kunt u kiezen uit verschillende elektrische fietsen. In ons assortiment vindt u vooral e-bikes van het Zwitserse merk Flyer, Hoogwaardige kwaliteit e-bikes met optimale stabiliteit en duurzaamheid. Luxe en comfort om vele kilometers mee te maken zonder een grote inspanning te hoeven leveren.

Winora e-bikes

De elektrische fietsen van Winora zijn vooral in Duitsland erg populair. Samen met de merken Sinus en Haibike staat Winora bekend om  de betrouwbare e-bikes. Sinus e-bikes zijn zeer degelijk en stabiel. Winona en Haibike vertegenwoordigen de meer sportieve pedelecs. De zeer comfortabele e-bikes liggen prettig op de weg en bieden optimale ondersteuning door middel van een krachtige motor en duurzame accu. Met een elektrische fiets van Winora, Sinus of Haibike zit je dus altijd goed!

Eltener Fahrradprofi

Fietsen is plezier beleven en draagt tegelijkertijd bij aan uw gezondheid. Het doel van Eltener Fahrradprofi is om u dat fietsplezier volledig en veilig te laten ervaren. Daarom geven wij u passend advies vanuit onze kennis van techniek en trends. We kennen de voor- en nadelen van de diverse merken en type (elektrische) fietsen en bekijken, samen met u, welke fiets het beste bij uw wensen past. In onze winkel en werkplaats werken uitsluitend vakmensen met een passie voor tweewielers.

Persoonlijke service

Bij het kopen van een e-bike of sportfiets is persoonlijke service en goede voorlichting van belang. Onze medewerkers werken niet met targets en hebben dus alle tijd en aandacht voor u. Wij leggen daarbij de focus op de behoefte van de bezoeker. Onze klanten zochten onder meer op: