Filiaal Enter Bikestore

Regio Noord / Oost

 

 

Custom Stern Bikes

Made in Germany

Welkom

Welkom bij de Eltener Fahrradprofi. Op onze site vindt u alles wat u moet weten over onze e-bikes, (sport)fietsen en accessoires. Wij streven er naar om de perfecte fiets te vinden die past bij uw persoonlijke wensen. Kom eens langs in onze winkel voor persoonlijk advies onder het genot van een kop koffie. We staan zes dagen per week voor u klaar...

Flyer

De Zwitserse fabrikant Flyer heeft zich sinds 1995 helemaal gespecialiseerd op fabricage van elektrische fietsen. De zware omstandigheden in Zwitserland maken dat Flyer de allerhoogste eisen aan haar producten stelt. Door haar sterke samenwerking met Panasonic zorgen zij voor de beste combinatie.

Felt

Met een sterke focus op productkwaliteit heeft Felt zich ontwikkeld van klein Amerikaans merk tot een wereldwijd succes. Felt telt inmiddels 150 modellen die in 30 landen verkocht worden. Een hecht team van zeer toegewijde experts werkt samen om de verwachtingen van de fietsfanaat waar te maken. Felt staat voor authenticiteit en trots.

G.R. Stern

G.R. SteRn ist een nieuw dynamisch merk gericht op de ambitieuze wielrenner.

Duitse degelijkheid gecombineerd met Nederlandse creativiteit.

Deze fietsen zijn in iedere samenstelling te leveren zelfs met uw eigen bedrijfslogo.

 

 

G.R. SteRn laat uw gevoel spreken!

 

 

 

Velo de Ville

Het merk Velo de Ville is al generaties een op zichzelf staand familiebedrijf met een zelfstandige bedrijfsvoering. Hierdoor kunnen deze fietsen sneller aangepast worden aan de wensen van de consument. In het Duitse Münster worden deze fietsen geassembleerd en voorzien van een Panasonic-motor.

Prima alternatiel voor het lagere prijs!

Dankwoord,

 

Vlak voordat seizoen 2014 overgaat in seizoen 2015 kunnen wij als Eltener Fahrradprofi terugkijken op een leuk, plezierig en succesvol jaar.  We mochten dit seizoen in onze Concept Store meer als 2000 klanten begroeten.

 

Meer als 75% van deze klanten kwamen uit Nederland.

 

We vroegen vaak tijdens een verkoopgesprek aan onze klanten waarom zij gekozen hadden voor Eltener Fahrradprofi, en waren positief verrast dat deze mensen niet alleen vanwege de lagere prijs tot aankoop zijn over gegaan maar vanwege kennis, betrouwbaarheid, vriendelijkheid en vertrouwen. Eltener Fahrradprofi heeft zich de laatste jaren geëtaleerd  tot betrouwbare Flyer-specialist die haar klanten voorziet van flexibele openingstijden en snelle garantie afhandelingen.

Door de enorme groei kunnen wij de meest gangbare Flyer-modellen direct uit voorraad leveren.

Ook bij de door klanten speciaal bestelde fietsen konden wij dit jaar bijna iedere levertijd tot tevredenheid inhouden.

 

Nogmaals dank voor uw vertrouwen en graag tot ziens!,

 

Team Eltener Fahrradprofi

Druckversion Druckversion | Sitemap
© Eltenerfahrradprofi 2014