In verband met de feestdagen zijn wij van 22-12-14 t/m 4-1-2015 gesloten. Wij wensen al onze klanten een fijne kerst en een voorspoedig 2015! Tot ziens, in het nieuwe jaar.

Filiaal Enter Bikestore

Regio Nederland Noord / Oost

 

 

Custom Stern Bikes

Made in Germany

Welkom

Welkom bij de Eltener Fahrradprofi. Op onze site vindt u alles wat u moet weten over onze e-bikes, (sport)fietsen en accessoires. Wij streven er naar om de perfecte fiets te vinden die past bij uw persoonlijke wensen. Kom eens langs in onze winkel voor persoonlijk advies onder het genot van een kop koffie. We staan zes dagen per week voor u klaar...

Flyer

De Zwitserse fabrikant Flyer heeft zich sinds 1995 helemaal gespecialiseerd op fabricage van elektrische fietsen. De zware omstandigheden in Zwitserland maken dat Flyer de allerhoogste eisen aan haar producten stelt. Door haar sterke samenwerking met Panasonic zorgen zij voor de beste combinatie.

Felt

Met een sterke focus op productkwaliteit heeft Felt zich ontwikkeld van klein Amerikaans merk tot een wereldwijd succes. Felt telt inmiddels 150 modellen die in 30 landen verkocht worden. Een hecht team van zeer toegewijde experts werkt samen om de verwachtingen van de fietsfanaat waar te maken. Felt staat voor authenticiteit en trots.

eBikes 45 km

Elektrische fietsen zijn alleen voor senioren? Echt niet! HS (highspeed) e-bikes tot 45 km/u worden steeds populairder onder de sportievere bestuurders, met name voor woon-werkverkeer. Onze HS-modellen voldoen  aan de nieuwste wetgeving, Dus wilt u comfortabel en toch snel van A naar B, dan is een HS e-bike het perfecte vervoersmiddel.

 

 

 

Bergamont

Stabiliteit en Uiterlijk. Een gegeven wat vaak slecht samen gaat. Met de nieuwe Bergamont elektrische fietsen is dit echter verleden tijd. de Stabiele eigentijdse E-Ville Serie met de accu in het midden brengt plezier comfort en een goede look samen. Met de krachtige Bosch Performance Motor en de 400 Accupack kunt u zonder problemen elk parcours aan.

Druckversion Druckversion | Sitemap
© Eltenerfahrradprofi 2014